Libnet.ro
UNICEF

11:00

Regele Mihai a fost citat ca parat la Tribunalul Arad in ziua in care zeci de mii de romani ii prezinta ultimele omagii. Detaliile unui demers juridic scandalos

Adevărul Adevărul,
Regele Mihai a fost citat ca parat la Tribunalul Arad in ziua in care zeci de mii de romani ii prezinta ultimele omagii. Detaliile unui demers juridic scandalos

Regele Mihai I a fost citat vineri, 15 decembrie 2017, la Tribunalul Arad, desi maine urmeaza sa fie inmormantat la Curtea de Arges. Ultimul suveran al Romaniei a fost dat in judecata de catre un pedofil. continuă pe Adevărul

ABSURD SI SCANDALOS! in ziua inmormantarii, Regele Mihai este CITAT la tribunal de un pedofil (VIDEO)

Ca o ironie a sortii, cu doar o zi inainte de a fi inmormantat, Regele Mihai a fost citat ca parat la Tribunalul Arad. in mod absurd si scandalos, in ziua in care mii de.

Incredibil. Regele Mihai, citat joi la tribunal. Personajul controversat care l-a dat in judecata

Cu o zi inainte de inhumarea Majestatii sale la Curtea de Arges si in plin doliu national, Regele Mihai ar fi trebuit sa se prezinte vineri la tribunal, unde fusese citat. Detaliul cu adevarat.

Prietenia dintre Regele Mihai si Frank Wisner, seful spionajului american in Romania, una dintre marile legende CIA

Frank Wisner, sef intre 1944 si 1945 al statiei Oficiului Serviciilor Strategice - serviciul de spionaj al SUA - in Romania, a fost bun prieten cu Regele Mihai. Fiul sau, Frank G. Wisner, care a avut o cariera prodigioasa la varful administratiei SUA, l-a intalnit, de asemenea, pe Regele Mihai si a vorbit in exclusivitate pentru Adevarul despre relatia tatalui sau cu Regele Mihai.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cat de atent era Regele Mihai la cuvinte

Regele Mihai era foarte atent la cuvinte. Pentru ca stia ca esti responsabil de cuvintele pe care le rostesti. Si aici Regele Mihai ne da o lectie splendida: Oricit ar fi fost de mihnit in.

VIDEO Regele Mihai s-a intalnit de doua ori cu jucatorii nationalei de fotbal. Cum a fost posibila intrevederea din 1994

Regele Mihai a primit de doua ori echipa nationala de fotbal a Romaniei. Prima data s-a intamplat in 1994, la resedinta sa din Versoix.

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele, in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele. in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

Regele Mihai I a fost readus in tara. Scurta slujba ortodoxa oficiata de preoti IMAGINI cu cele cinci fiice indoliate

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in Romania La ora 11. 00, au fost trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara. La Aeroportul.

Imagini sfasietoare. Ce a facut Principesa Margareta in momentul in care Regele Mihai a fost adus in tara

Imagini extrem de emotionante miercuri pe aeroportul Henri Coanda acolo unde sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus in tara pentru a fi condus pe ultimul drum, la Curtea de Arges. Sicriul a fost.

Ce-au invatat elevii din Elvetia despre Regele Mihai: in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a facut multe. Chiar a arestat un om rau in biroul sau

Cativa dintre copiii care invata la o scoala din Aubonne Elvetia), la doar cateva sute de metri de resedinta Regelui, au fost intrebati de un reporter ce stiu despre Majestatea Sa Regele Mihai I. Copiii au raspuns ca era cineva important si ca in Al Doilea Razboi Mondial a facut multe, ba chiar a arestat un om rau in biroul sau, facand referire la Maresalul Ion Antonescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )