Libnet.ro
UNICEF

14:30

Regele Mihai: intai gonit, apoi primit cu bratele deschise. Cand s-au rupt legaturile dintre Casa Regala si Presedintie

Antena3 Antena3,
Regele Mihai: intai gonit, apoi primit cu bratele deschise. Cand s-au rupt legaturile dintre Casa Regala si Presedintie

Presedintii de dupa Revolutie au avut atitudini diferite fata de regele Mihai. Dupa ce de doua ori nu i-a permis sa intre in tara, Ion Iliescu a declarat ca regreta atitudinea pe care a avut-o fata de. continuă pe Antena3

Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta

Regele Mihai 94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica, a anuntat astazi Consiliul Regal, reunit in Elvetia. Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. ) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei, transmite secretariatul Casei Regale.

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult.

Unde s-a retras regele Mihai! Locuieste cu familia intr-o casa cocheta dintr-o localitate micuta din Elvetia! Ascunsa printre copaci

Regele Mihai s-a retras in preajma Sarbatorilor la resedinta sa din Elvetia, aflata intr-un loc izolat, departe de lume. Regele Mihai locuieste la Aubonne de la inceputul anilor 2000, dupa ce a parasit resedinta clasica.

Drama actorului Vladimir Gaitan: Sufar de aceeasi boala ca Regele Mihai

Actorul Vladimir Gaitan sufera de aceeasi boala ca Regele Mihai si spune ca ar vrea sa-i dea din putina sanatate pe care o are, daca ar fi posibil. Regele Mihai este pentru mine un mare simbol, regret din.

Regele Mihai se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica

Regele Mihai este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica, a transmis astazi Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

Regele Mihai, internat de cinci zile, se afla intr-o stare de slabiciune fizica accentuata

Regele Mihai este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica, a comunicat, vineri, Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

Nicio zi Regele Mihai nu a uitat Romania, dar romanii n-au stiut sa aprecieze revenirea Familiei Regale in tara

Familia Regala ne prezinta cu o transparenta exemplara in momentul de fata starea de sanatate a Regelui Mihai. Unii au inceput sa critice, altii sa speculeze, sa abereze. ii ignoram. Ori prezentarea diagnosticului medical si precizarea ca Regele Mihai a fost supus unei operatii chirurgicale la 94 de ani) alaturi de faptul ca urmeaza un tratament complex si solicitant ne-a ingrijorat.

Regalistii spera intr-o minune care l-ar putea salva pe Regele Mihai: Vestea este socanta pentru toata lumea. Nu avem decat solutia rugaciunii catre Dumnezeu

Anuntul facut miercuri, 2 martie, de Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, a luat prin surprinde monarhistii din judetul Mehedinti, care se arata extrem de mahniti si ingrijorati pentru starea de sanatate a regelui Mihai.

Regele Mihai, in stare foarte grava. Cine preia atributiile Casei Regale?

Regele Mihai este grav bolnav dupa ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale. Casa Regala a Romaniei va fi reprezentata de acum inainte in toate actiunile publice de catre Principesa Margareta.

Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid. Cum se manifesta cumplita forma de cancer

Casa Regala a anuntat, joi, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, fiind grav bolnav. Conform comunicatului oficial, Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid si de lucemie cronica si chiar a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )