Libnet.ro
UNICEF

09:30

Regele Mihai a murit! Basescu, despre disparitia Majestatii Sale: A fost un sef de stat de vremuri grele

Antena3 Antena3,
Regele Mihai a murit! Basescu, despre disparitia Majestatii Sale: A fost un sef de stat de vremuri grele

Regele Mihai a murit! Regele Mihai I al Romaniei a murit in cursul zilei de marti, la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a murit! Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru ziarul. continuă pe Antena3

REGELE MIHAI A MURIT. Ce spune marele istoric Lucian Filip Iorga despre pierderea Majestatii Sale

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei. la resedinta privata din Elvetia. Este o veste teribila pentru.

Regele Mihai murit. Surse: Discutiile despre proiectul de lege privind statutul juridic al Casei Regale, reluate saptamana viitoare

Regele Mihai I a murit marti, la 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, potrivit unui anunt al Casei Regale. Tot marti, in Comisia juridica a Senatului s-a discutat proiectul de lege care reglement.

Moartea Regele Mihai. Surse: Discutiile despre proiectul de lege privind statutul juridic al Casei Regale, reluate saptamana viitoare

Regele Mihai I a murit marti, la 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, potrivit unui anunt al Casei Regale. Tot marti, in Comisia juridica a Senatului s-a discutat proiectul de lege care reglement.

Regele Mihai a murit. Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului care i-a ridicat statuie Majestatii Sale: Era o persoana calda, modesta, inteleapta

Regele Mihai a murit. Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului, sustinator al monarhiei si presedinte de onoare al Asociatiei Amicii Regelui Mihai, filiala Calarasi, condusa de Stefan Stoica, a tinut sa-si arate regretul profund la disparitia Regelui Mihai.

PSD renunta la mintinguri dupa ce Regele Mihai a murit: Cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale

PSD renunta la mitingurile programate pentru acest week-end dupa ce Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai a murit, potrivit unui comunicat al Partidului.

Regele Mihai a murit / Ministrul Apararii: Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat tarii

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a transmis marti Casei Regale a Romaniei un mesaj de condoleante dupa incetarea din viata a Majestatii Sale Regele Mihai I. Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat Tarii, se arata in mesajul ministrului apararii.

Regele Mihai a murit / Klaus Iohannis: Guvernul va organiza funeralii de stat. Avem in continuare nevoie in viata noastra publica de actiunile Familiei Regale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj de condoleante in urma mortii Regelui Mihai, anuntand ca Guvernul va organiza funeralii de stat pentru Mihai I, potrivit rangului si meritelor sale. Seful statului si-a exprimat totodata speranta ca societatea romaneasca si reprezentantii ei politici nu vor lasa ca mostenirea lui Mihai I sa se piarda. Avem in continuare nevoie in viata noastra publica de continuitatea actiunilor Familiei Regale, care a dovedit in atatea randuri utilitatea si simtul datoriei, precum si loialitatea fata de interesele fundamentale ale statului roman, spune Iohannis.

Regele Mihai a murit. Unde si cand va fi inmormantat Regele Mihai

Regele Mihai a murit. Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde va fi inmormantat Regele Mihai, este situata la doar o suta de metri manastirea Curtea de Arges. Edificiul a fost inaltat din 2009, pornind de la o initiativa a Familiei Regale, sprijinita de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului. Surse din cadrul Arhiepiscopiei ne-au declarat ca inmormantarea Regelui nu va fi mai devreme de o saptamana.

Regele Mihai a murit. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai a murit marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani. in anul 1926 Mihai, in varsta de cinci ani, este proclamat Principe Mostenitor.

Regele Mihai a murit. Cum a redevenit cetatean roman

Regele Mihai a murit. El este ultimul monarh din zona Europei de Est si ultimul rege pe care l-a avut Romania. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Decesul regelui Mihai vine dupa o lunga perioada in care a fost bolnav. Pe lista de boli cu care a avut de-a face regele Mihai [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )