Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reghecampf, bulversat dupa eliminarea Stelei din Cupa Romaniei: Prea multe greseli, prea multe atingeri, eu nu mai inteleg!

B1 B1,
Reghecampf, bulversat dupa eliminarea Stelei din Cupa Romaniei: Prea multe greseli, prea multe atingeri, eu nu mai inteleg!

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf este bulversat dupa eliminarea din optimile de finala ale Cupei Romaniei in fata echipei din liga secunda CS Mioveni, informeaza Ziare. com. Reghecampf a. continuă pe B1

Reghecampf prefateaza meciul cu Mioveni din Cupa Romaniei: Pot fi surprize

Laurentiu Reghecampf a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre partida pe care Steaua o va disputa miercuri seara de la 20:30 in deplasare cu CS Mioveni in optimile Cupei Romaniei.

Reghecampf, stana de piatra dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Anunta schimbari masive la echipa

Laurentiu Reghecampf a comentat la cald, miercuri seara, eliminarea pe care Steaua a suferit-o in fata celor de la CS Mioveni, echipa de Liga 2, in optimile din Cupa Romaniei, eliminare venita la loviturile de departajare.

Programul optimilor din Cupa Romaniei. Toate meciurile sunt live pe onlinesport.ro

Cupa Romaniei programeaza marti, miercuri si joi meciurile din faza optimilor de finala. Toate cele opt partide vor fi live text pe onlinesport. ro dupa cum urmeaza.

Reactia lui Reghecampf dupa eliminarea rusinoasa a Stelei din Cupa Romaniei. Ros-albastrii, batuti de CS Mioveni

Steaua a fost eliminata de CS Mioveni in optimile Cupei Rominiei. Dupa cele 120 de minute scorul a fost egal, 1-1, iar divizionara B s-a impus la lovituri de departajare.

Steaua, eliminata din Cupa Romaniei la penaltyuri

Dupa un nou meci in care practic n-a jucat nimic, Steaua a fost eliminata de CS Mioveni in optimile de finala din Cupa Romaniei dupa loviturile de departajare. Dupa 90 de minute a fost 0-0, dupa care ambele echipe au marcat cate un gol in reprizele de prelungiri. Pentru Steaua au ratat de la 11 metri Boldrin si De Amorim, tocmai jucatorii adusi de la Astra sa faca diferenta. Meciul a fost LIVE TEXT pe onlinesport.

Surpriza in Cupa Romaniei. Steaua a fost eliminata de CS Mioveni la loviturile de departajare

Formatia de liga secunda CS Mioveni a produs o surpriza uriasa prin eliminarea Stelei Bucuresti din Cupa Romaniei la fotbal.

Steaua, eliminata de Mioveni din Cupa Romaniei! Boldrin ii cere lui Gigi Becali sa-i rezilieze contractul

Steaua se afunda in criza dupa ce a pierdut partida cu divizionara B CS Mioveni din optimile Cupei Romaniei. Deranjat de reprosurile lui Becali, Boldrin vrea sa fie lasat sa plece.

Live Cupa Romaniei, Optimi de finala: Viitorul - Pandurii

Urmariti in aceasta pagina live text meciul Viitorul - Pandurii care conteaza pentru optimile de finala din Cupa Romaniei.

Asa am trait Cupa Romaniei, Optimi de finala: Viitorul - Pandurii

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante faze dinmeciul Viitorul - Pandurii care care a contat pentru optimile de finala din Cupa Romaniei.

Asa am trait: Cupa Romaniei, Optimi de finala. Astra joaca pe zapada la Oradea

Joi vom afla impreuna ultimele trei echipe calificare in sferturile din Cupa Romaniei in urma meciurilor Luceafarul Oradea - Astra Giurgiu 13:30), Viitorul - Pandurii 17:30) si Gaz Metan - Dinamo 20:30). Toate aceste partide sunt live text pe onlinesport. Meciurile se joaca si pe FORUM.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )