Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reghecampf: Trebuia sa marcam mai mult

Online Sport Online Sport,
Reghecampf: Trebuia sa marcam mai mult

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua, s-a declarat multumit de rezultatul partidei cu Viitorul Constanta, dar considera ca jucatorii sai puteau sa marcheze mai mult. continuă pe Online Sport

Titus Corlatean: Regret profund situatia oficialului de la Chisinau, o vad mai mult ca pe un accident

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a decarat, referitor la cazul atasatului militar la Chisinau, ca regreta incidentul, pe care il considera mai mult un accident si ca va cere tuturor diplomatilor.

Titus Corlatean, despre cazul diplomatului de la Chisinau: Regret situatia, o vad mai mult ca pe un accident

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a decarat, duminica, la Brasov, ca regreta incidentul in care a fost implicat atasatul ambasadei romaniei la Chisinau, pe care il considera mai mult un accident si.

Sulfina Barbu propune revocarea mandatului parlamentarilor care absenteaza mai mult de 50% de la program

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a propus revocarea mandatului pentru parlamentarii care absenteaza mai mult de 50% din timpul de lucru in Parlament si alegeri partiale in colegiul pe care-l reprezinta,.

Sulfina Barbu propune revocarea mandatului parlamentarilor care absenteaza mai mult de 50% din program

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu propune modificarea Constitutiei, astfel incat parlamentarilor care absenteaza mai mult de 50% din timpul de lucru in Parlament sa le fie revocat mandatul, iar in colegiul pe care il reprezinta sa aiba loc alegeri partiale. Ea a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca va demara si o campanie de strangere de semnaturi in acest sens.

Viitor SUMBRU pentru Bill Clinton: Acesta nu va trai mai mult de 6 luni

Bill Clinton se teme ca va muri in mai putin de 6 luni, portivit unui articol publicat intr-un tabloid american. National Enquirer sustine ca fostul presedinte, in varsta de 63 de ani, pierde in greutate si.

Huckaby: A fost o victorie de echipa. Putem si mai mult decat atat

Foto: fortaviola. ro BC Timba a trecut sambata seara, pe teren propriu, de Energia Rovinari, 96-89 si a obtinut primul succes pe teren propriu. Americanul Rickey Huckaby a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren si principalul marcator al.

Regulile campaniei electorale. Galeata promisiunilor nu trebuie sa coste mai mult de 10 lei

Regulile campaniei electorale au fost clar stabilite de la inceput. Stim cu totii insa ca sunt politicieni care reusesc sa ocoleasca legea si sa convinga alegatorii prin mijloace mai putin ortodoxe. Celebra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )