Libnet.ro
UNICEF

16:16

Regim special de munca pentru salariatii din sectorul public din R. Moldova, incepand din 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Regim special de munca pentru salariatii din sectorul public din R. Moldova, incepand din 15 iunie

Salariatii din sectorul public vor avea un regim special de munca incepand de luni, 15 iunie. Angajatii prezenta carora nu este obligatorie la locul de munca vor lucra de acasa. O decizie in acest sens a fost luata de Guvern, in seara zilei de vineri, 12 iunie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Microsoft asigura utilizarea eficienta a datelor in sectorul public

Microsoft a lansat recent o campanie Open Data pentru a combate divizarea iminenta a datelor si pentru a ajuta organizatiile de toate dimensiunile, inclusiv cele din sectorul public sa inteleaga avantajele datelor si noilor tehnologii pe care le ofera.

Canada solicita eliminarea simbolurilor colonialiste din spatiul public

Apelurile se inmultesc in Canada, astfel incat o statuie din Montreal urmeaza sa fie data jos sau relocata, iar o strada din Toronto in onoarea unor figuri istorice considerata rasista va fi redenumita, potrivit AFP. Franta: O statuie reprezentand un sclav a fost vandalizata cu vopsea alba.

Guvernul a prelungit acordarea unor drepturi pentru angajatii din domeniile restrictionate. Documentele se depun online. Cand trebuie sa se prezinte angajatul la institutiile MMPS

Guvernul a aprobat o Ordonanta de urgenta prin care a reglementat depunerea prin posta electronica, sau prin alt mijloc electronic de comunicare, a cererilor, declaratiilor si documentelor doveditoare pentru solicitarea beneficiilor sociale, a drepturilor de asistenta sociala, a indemnizatiilor pentru somaj si pentru acordarea masurilor de stimulare a ocuparii fortei de munca. De asemenea, actul normativ prevede si desfasurarea programelor de formare profesionala autorizate si a examenelor de absolvire in sistem on-line, in anumite conditii, arata un comunicat al Ministerului Muncii.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Cati elevi ai clasei a VIII-a s-au inscris la Evaluarea Nationala 2020 pentru sesiune din iunie

Peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris pentru a sustine Evaluarea Nationala in sesiunea din iunie, care incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale se vor afisa in 27 iunie.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Cati elevi ai clasei a VIII-a s-au inscris la Evaluarea Nationala 2020 pentru sesiunea din iunie

Peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris pentru a sustine Evaluarea Nationala in sesiunea din iunie, care incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale se vor afisa in 27 iunie.

Se lanseaza primul sistem national de rezervari pentru hotelurile din Romania

Hotelcon, unul dintre angrosistii turismului global, este alaturi de hotelierii din Romania prin ajustarea costurilor de distributie pe canale de profil a contentului si se implica activ in imbunatatirea produsului din sistem prin integrarea cat mai multor parteneri.

Germania ar putea prelungi restrictiile de calatorie pentru cetatenii din afara Uniunii Euopene pana pe 31 august

Guvernul Germaniei intentioneaza sa prelungeasca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din afara Uniunii Europene si din afara Spatiului Economic European pana pe 31 august, afirma surse guvernamentale de la Berlin citate de agentia DPA si de cotidianul Die Zeit.

Coronavirus: Germania ar putea prelungi pana pe 31 august restrictiile de calatorie pentru cetatenii din afara UE Austria, fara restrictii din 16 iunie

Guvernul Germaniei intentioneaza sa prelungeasca pana pe 31 august restrictiile de calatorie impuse cetatenilor statelor din afara Uniunii Europene si din afara Spatiului Economic European, afirma surse guvernamentale de la Berlin citate de agentia DPA si de cotidianul Die Zeit. Guvernul Austriei a decis, marti dupa-amiaza, reluarea calatoriilor spre Italia, Grecia, Croatia si alte numeroase state europene incepand din 16 iunie. Marea Britanie: Carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din strainatate Care sunt exceptiile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )