Libnet.ro
UNICEF

09:00

Regina Elisabeta a II-a a implinit 90 de ani! Imagini fabuloase cu suverana Marii Britanii

ADPM ADPM,
Regina Elisabeta a II-a a implinit 90 de ani! Imagini fabuloase cu suverana Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a implinit 90 de ani! Imagini fabuloase cu suverana Marii Britanii au fost publicate de presa din toata lumea cu ocazia aniversarii, fiind considerata un adevarat style icon. Pe strazile din Londra a fost sarbatoare iar Garda Regala a tras salve de tun in cinstea Reginei, care s-a intalnit astazi cu supusii ei. continuă pe ADPM

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste astazi 90 de ani INFOGRAFIE

Regina Elisabeta a II-a implineste astazi 90 de ani, aniversarea din acest an avand loc intr-un context cat se poate de delicat pentru britanici, acestia urmand sa voteze pe data de 23 iunie pentru viitorul lor in interiorul sau in afara Uniunii Europene, in cadrul unui referendum cu consecinte importante pentru regat.

INFOGRAFIE Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste astazi 90 de ani

Regina Elisabeta a II-a implineste astazi 90 de ani, aniversarea din acest an avand loc intr-un context cat se poate de delicat pentru britanici.

FOTO. Regina Elisabeta, fotografiata cu stranepotii ei, la implinirea a 90 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste, joi, 90 de ani. in seria fotografiilor date publicitatii cu aceasta ocazie, apare una si cu stranepotii Majestatii Sale, in care printesa Charlotte, cea mai tanara membra a familiei regale, sta in poala ei.

Imagini de colectie cu Regina Elisabeta a-II-a. Suverana, inconjurata de nepoti cu prilejul aniversarii a 90 de ani (FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 90 de ani de catre Regina Elisabeta a-II-a, Palatul Buckingham a oferit publicitatii fotografii noi pentru a marca acest eveniment important. Suverana apare in trei fotografii.

Premierul britanic o considera pe Regina Elisabeta a II-a piatra de rezistenta a tarii

Premierul britanic David Cameron a lansat joi omagiile aduse reginei Elisabeta a II-a, salutand in persoana Majestatii Sale piatra de rezistenta a Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, in contextul in care cel mai longeviv monarh britanic implineste varsta de 90 de ani, informeaza agentia DPA, preluata de Agerpres. intreaga tara va dori sa ureze astazi reginei la multi ani , a scris Cameron pe Twitter, inainte de ceremonia oficiala de omagiere planificata sa aiba loc in Parlament mai tarziu in cursul zilei de joi. Ea a fost o piatra de rezistenta pentru natiunea noastra, a spus premierul Cameron.

SPECIAL Elisabeta a II-a a Marii Britanii, regina-mecanic

Printesa Elisabeta s-a nascut pe 21 aprilie 1926. Astazi, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste venerabila varsta de 90 de ani. Unii o considera drept piatra de rezistenta a tarii, altii o vad drept liantul unitatii, continuitatii si stabilitatii nationale. insa putini stiu ca Elisabeta a II-a a reparat motoare, a schimbat roti si are o adevarata pasiune pentru automobile.

Doua zile de ceremonii festive in Marea Britanie la aniversarea de 90 de ani a reginei Elisabela a II-a VIDEO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste 90 de ani. Aflata de peste 64 de ani pe tron, Elisabeta a II-a este monarhul cu cea mai lunga regenta din istoria europeana. De aniversarea Reginei, in Marea Britanie sunt programate doua zile de ceremonii.

Apa minerala Borsec a implinit 210 ani. Povestea acesteia, de la ciobanul tamaduit miraculos la nationalizari de resurse si permutari capitaliste

Apa minerala Borsec implineste in acest an 210 ani de exploatare industriala, dar povestea acesteia incepe mult inainte, in negura vremii, si se impleteste cu o poveste mioritica get-beget. Mai exact, in anul 1429, izvoarele au fost descoperite de catre vanatori, faima acestora fiind raspandita dupa vindecarea miraculoasa a unui cioban din Salistea Sibiului aflat in transhumanta spre campiile Moldovei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )