Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regina Elisabeta a II-a recunoaste in alocutiunea de Craciun un 2019 plin de capcane. Prin ce aventuri a trecut familia regala britanica anul acesta

Adevărul Adevărul,
Regina Elisabeta a II-a recunoaste in alocutiunea de Craciun un 2019 plin de capcane. Prin ce aventuri a trecut familia regala britanica anul acesta

Regina Elisabeta a II-a recunoaste, in traditionala sa alocutiune de Craciun, intre scandalurile care-i afecteaza familia si Brexitul care-i sfasie regatul, un an 2019 plin de capcane si-i indeamna pe britanici sa-si depaseasca disensiunile, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

HALUCINANT! Regina Elisabeta a II-a trimite de Craciun 620 de cadouri si 750 de felicitari! Ce SUMA scoate suverana Marii Britanii din buzunar

Craciunul nu este ieftin pentru nimeni, iar pentru Regina Elisabeta a II-a, cu atat mai putin. Iata cati bani cheltuieste suverana Marii Britanii doar pe cadouri si felicitari, de Sarbatori.

FOTO Regina Elisabeta a II-a, fotografiata cand prepara budinca de Craciun, alaturi de cei trei mostenitori

Regina Elisabeta a II-a, alaturi de printul Charles, fiul, printul William, nepotul, si printul George, stranepotul, au fost fotografiati preparand traditionala budinca de Craciun.

Regina Elisabeta ar putea renunta la tron, in curand! Cine urmeaza sa preia conducerea Casei Regale din Marea Britanie

Regina Elisabeta a inceput sa preia obligatiile publice in cursul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iar, in curand, ar putea renunta la tron. Cine urmeaza sa preia conducerea Casei Regale din Marea Britanie? Regina Elisabeta ar putea renunta la tron, in curand Elisabeta s-a nascut in Londra ca prim copil al Ducelui si Ducesei de .

MESAJE DE CRACIUN 2019. Cele mai potrivite MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai potriviteMESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

PROGRAM BANCI CRACIUN 2019. CE PROGRAM VA AVEA GARANTI BBVA de CRACIUN

Garanti BBVA si-a anuntat programul de Craciun. Iata cum va functiona programul unitatilor Garanti BBVA in perioada 24-26 decembrie 2019.

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

PROGRAM BANCI CRACIUN 2019. Program Banca Transilvania de Craciun

Banca Transilvania a anuntat programul unitatilor sale de Craciun.

PROGRAM BANCI CRACIUN 2019. Ce program va avea Raiffeisen Bank de Craciun

Raiffeisen Bank si-a anuntat programul in perioada Craciunului.

PROGRAM BANCI CRACIUN 2019. CE PROGRAM VA AVEA ALPHA BANK de CRACIUN

Cu ocazia sarbatorilor de iarna programul unitatilor Alpha Bank Romania din intreaga tara este urmatorul:.

PROGRAM BANCI CRACIUN 2019. CE PROGRAM VA AVEA ING BANK de CRACIUN

ING BANK si-a anuntat programul in perioadaCraciunului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )