Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Antena3 Antena3,
Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, pentru prima si singura data in viata eim a ajuns sa se ascunda intr-un tufis. continuă pe Antena3

Cum s-a ascuns Regina Elisabeta de sotii Ceausescu intr-un tufis, in 1978: A fost prea mult chiar si pentru ea VIDEO

Sotii Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, a ajuns sa se ascunda intr-un tufis, scrie The Independent.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza coronavirusului (FOTO)

New York Times si-a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate pe teritoriul SUA din cauza coronavirusului. Statele Unite sunt de mai multe saptamani epicentrul pandemiei de COVID-19, cu peste 1,6 milioane de.

MIG-uri romanesti si bulgaresti si F-16 turcesti, ridicate din cauza unor bombardiere si avioane de lupta rusesti care au zburat deasupra Marii Negre

Mai multe aeronave militare romanesti, bulgaresti si turcesti au fost trimise intr-o misiune de politie aeriana din cauza a patru aeronave rusesti care au zburat, marti, deasupra Marii Negre, in apropierea spatiului NATO.

S-au cunoscut acum 84 de ani! Cum a decurs prima intalnire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip? FOTO de arhiva

Suverana britanica nu este numai monarhul cu domnia cea mai indelungata fiind Regina Marii Britanii, a Canadei, Australiei si Noii Zeelande de 67 de ani! ci are si cea mai indelungata casnicie dintre toti regii sau reginele Marii Britanii. Si ce casnicie!.

O asistenta medicala din Botosani a murit din cauza COVID-19 Femeia avea 46 de ani si nu suferea de alte afectiuni

Inca un deces in randul cadrelor medicale din cauza COVID-19. O asistenta medicala din Botosani infectata cu coronavirus a murit dupa cateva saptamani de spitalizare. Potrivit medicilor, femeia de 46 de ani nu avea afectiuni asociate.

Coronavirus: Industria turismului din Turcia s-a prabusit, din cauza restrictiilor

Industria turismului din Turcia aproape s-a oprit, in aprilie numarul vizitatorilor straini a scazut cu 99%, comparativ cu perioada similara din 2019, din cauza restrictiilor de calatorie adoptate pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. Sezonul turistic reincepe in Grecia pe 15 iunie Cursele aeriene se reiau de la 1 iulie.

Studiu: Meciul Liverpool - Atletico Madrid a provocat 41 de decese suplimentare din cauza coronavirus

Un studiu realizat de Edge Health, institutie ce analizeaza datele Serviciului National de sanatate din Marea Britanie, afirma ca disputarea meciului de fotbal Liverpool - Atletico Madrid, pe 11 martie, in returul optimilor de finala ale Ligii Campionilor, a provocat 41 de decese suplimentare cauzate de coronavirus, scrie EFE.

Pierdere incomensurabila: New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza Covid-19

In timp ce SUA se apropie de pragul de 100. 000 de decese legate de coronavirus, New York Times a umplut intreaga prima pagina a ziarului de duminica cu nume de victime ale bolii Covid-19 din intreaga tara, relateaza The Guardian.

Proteste la Hong Kong din cauza legii securitatii nationale

Politia din Honk Kong a recurs la gaze lacrimogene pentru a incerca sa disperseze sute de persoane care au incalcat o interdictie de a manifesta pentru a defila impotriva proiectului Beijingului de a impune o lege privind securitatea nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )