Libnet.ro
UNICEF

13:30

Regiotrans Brasov, preluata de Deutsche Bahn pentru 67 milioane euro

Antena3 Antena3,
Regiotrans Brasov, preluata de Deutsche Bahn pentru 67 milioane euro

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, se va extinde pe piata romaneasca prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro. continuă pe Antena3

Deutsche Bahn va prelua Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, se va extinde pe piata romaneasca prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro, relateaza Mediafax.

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, vine pe piata din Romania

Un pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov a fost preluat de catre Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa. Astfel, pentru 67 milioane euro, grupul german.

Comana, Regiotrans: Nu am vorbit niciodata cu Deutsche Bahn!

Presa germana a anuntat preluarea a 70% din actiunile celui mai mare operator feroviar privat din Romania de catre firma germana Deutsche Bahn Costel Comana, unul dintre proprietarii companiei Regiotrans Brasov, a infirmat informatiile aparute ieri in presa germana, potrivit carora compania Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, ar urma sa preia 70% din actiunile operatorului brasovean de transport de calatori.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )