Libnet.ro
UNICEF

15:30

Regiunea Bucuresti - Ilfov genereaza un PIB mai mare decat cel al Bulgariei, Serbiei sau Croatiei

România Liberă România Liberă,
Regiunea Bucuresti - Ilfov genereaza un PIB mai mare decat cel al Bulgariei, Serbiei sau Croatiei

Regiunea Bucuresti-Ilfov are un produs intern briut PIB) mai mare decat cel al Bulgariei, Serbiei s. continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Coronavirus in Romania: Numarul real de imbolnaviri este probabil de 10, chiar de 20 de ori mai mare decat cel indicat de statisticile oficiale - Rafila

Numarul real de imbolnaviri cu noul coronavirus in Romania este probabil de 10, chiar de 20 de ori mai mare decat cel indicat de statisticile oficiale, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie. Aceasta inseamna ca persoanele asimptomatice reprezinta o parte insemnata in randul pacientilor cu COVID-19.

Alexandru Rafila: Numarul real de cazuri de COVID-19 in Romania este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat la Digi24 ca estimeaza ca numarul real de imbolnaviri cu COVID-19 in Romania sa fie de 10, sau chiar de 20 de ori mai mare decat cel din statisticile oficiale. Acesta a explicat ca ar fi vorba de persoane asimptomatice.

FMI: Scaderea economiei mondiale din 2020 va fi mai mare decat s-a estimat

Economia globala este pe cale sa inregistreze in 2020 o scadere semnificativ mai mare comparativ cu estimarea facuta de Fondul Monetar International in luna aprilie, a afirmat marti economistul sef la institutiei financiare, Gita Gopinath.

Coronavirus. Orasul unde rata mortalitatii ar putea fi mai mare decat cea pe timp de razboi

Pandemia de coronavirus a provocat multa panica la nivel global. Statele europene au gestionat ferm criza, spre deosebire de cele din Asia - Orientul Mijlociu, unde situatia politica, sociala si economica este.

VIDEO Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Romania este unul dintre cei mai apropiati aliati militari si economici ai Statelor Unite in Europa iar poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, a afirmat duminica ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-un mesaj video difuzat cu ocazia celebrarii a 140 de ani de la debutul relatiilor diplomatice bilaterale.

ADRIAN ZUCKERMAN: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma, la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice Romania SUA, ca poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, multumind Romaniei pentru cei 140 de ani de prietenie si cooperare.

OMS, in alerta: Un nou virus ucigas poate fi mai mortal decat COVID-19. Detalii despre focarul de Nipah

Organizata Mondiala a Sanatatii OMS) este in alerta dupa ce un noul virus Nipah poate fi mult mai mortal decat pandemia de COVID-19. NIV a fost localizat in Kampung Sungai Nipah Malaezia) in 1998, iar.

Prognoze sumbre de la FMI pentru iunie: Estimari mai pesimiste decat in aprilie

Prognozele FMI pentru luna iunie sunt mai pesimiste decat cele prezentate cu doua luni in urma, Fondul asteptandu-se la o revenire mult mai lenta a economiei globale decat estimase.

Alerta ANM! Cod portocaliu de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea, valabil miercuri 17 iunie, intre orele 12:00 si 23:00, in cea mai mare parte din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )