Libnet.ro
UNICEF

17:15

Regizorul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1,59 milioane lei, pentru proiectul Ana, mon amour

Adevărul Adevărul,
Regizorul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1,59 milioane lei, pentru proiectul Ana, mon amour

Lungmetrajul Ana, mon amour, al carui scenariu este semnat impreuna cu scriitorul Cezar Paul-Badescu, dupa romanul acestuia Luminita, mon amour, este produs de Parada Film. Calin Peter Netzer este castigatorul premiului Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin 2013, cu lungmetrajul Pozitia copilului. continuă pe Adevărul

Cineastul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1.590.000 de lei

Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 de lei, pentru titlul Ana, mon amour, informeaza Mediafax.

Regizorul Calin Peter Netzer: in viitorul meu film se vorbeste oleaca moldoveneste. Mi-e putin teama

Regizorul Calin Peter Netzer, care a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 de lei, de la CNC, pentru titlul Ana, mon amour, cauta tineri actori pentru distributia in acest film. Rolurile sunt foarte grele, personajele au in jur de 20-30 de ani, a declarat regizorul, in exclusivitate, pentru Adevarul. Scenariul este semnat de regizor impreuna cu scriitorul Cezar Paul-Badescu, dupa romanul acestuia, Luminita, mon amour.

Regizorul Calin Peter Netzer: Sunt jocuri comuniste la CNC.Ana, mon amour castiga si contesta concursul CNC

Scenariul semnat de regizorul Calin Peter Netzer si scriitorul Cezar Paul-Badescu, dupa romanul acestuia Luminita, mon amour, a castigat cea mai mare finantare de la CNC, 1. 000 de lei, insa regizorul va depune contestatie, pentru ca proiectul ar fi trebuit sa obtina o suma aproape dubla.

De la romanul Luminita, mon amour, la scenariul de film Ana, mon amour, proiect castigator la CNC. Filmul va fi regizat de Calin Peter Netzer

Proiectul lungmetrajului Ana, mon amour, al carui scenariu este semnat de Calin Netzer impreuna cu Cezar Paul-Badescu,a obtinut 1. 000 de lei - cea mai mare finatare la concursul CNC. Scenariul este realizat dupa romanul scriitorului Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour, publicat de Polirom in 2006.

Bogdan Enoiu, seful McCann, agentia de media cu cea mai mare amenda data joi de Consiliul Concurentei: O decizie nedreapta pe care o vom ataca. Ne vom bate la nesfarsit

Bogdan Enoiu, seful McCann-Erickson - agentia care a primit cea mai mare amenda dintre cele anuntate joi de Consiliul Concurentei - a declarat pentru HotNews. ro ca este vorba despre o decizie nedreapta pe care o vom ataca si ne vom bate forever. E ca in Afganistan, unde la negocierile de pace intre talibani si americani, seful talibanilor a spus: Americanilor, voi aveti ceasurile, noi avem timpul, a spus Enoiu.

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne a fost stabilit de studentii de la University of California-Irvine din Statele Unite ale Americii, transmite Mediafax.

Lipsa puterii de cumparare - cea mai mare problema pe piata vinului

Cea mai mare problema de care se izbesc producatorii de vin de la noi este lipsa puterii de cumparare a consumatorilor, potrivit Aureliei Visinescu, managerul companiei Sahateni.

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )