Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regizorul danez Malik Bendjelloul s-a sinucis din cauza depresiei

Adevărul Adevărul,
Regizorul danez Malik Bendjelloul s-a sinucis din cauza depresiei

Regizorul suedez Malik Bendjelloul 36 de ani), premiat cu Oscar pentru primul sau lungmetraj documentar, s-a sinucis din cauza depresiei, dupa cum a marturisit fratele sau, citat de publicatia The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Regizorul suedez Malik Bendjelloul s-a sinucis din cauza depresiei

Regizorul suedez Malik Bendjelloul 36 de ani), premiat cu Oscar pentru primul sau lungmetraj documentar, s-a sinucis din cauza depresiei, dupa cum a marturisit fratele sau, citat de publicatia The Hollywood Reporter.

Regizorul suedez Malik Bendjelloul, premiat cu Oscar, a incetat din viata la varsta de 36 ani

Regizorul suedez Malik Bendjelloul, premiat cu Oscar pentru documentarul in cautarea lui Sugarman/ Searching for Sugarman, a incetat din viata, marti, la Stockholm, din cauze necunoscute, la varsta de 36 de ani,.

Regizorul Malik Bendjelloul, premiat cu Oscar, a murit la 36 de ani

Regizorul suedez Malik Bendjelloul, premiat cu Oscar pentru documentarul in cautarea lui Sugarman/ Searching for Sugarman, a murit marti, in Stockholm, din cauze necunoscute, la varsta de 36 de ani.

Malik Bendjelloul a murit. Regizorul suedez, castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun documentar, avea 36 de ani

Regizorul suedez Malik Bendjelloul, cunoscut mai pentru documentarul Searching for Sugar Man a murit marti seara, la Stockholm, artistul avand 36 de ani, informeaza Daily Mail.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )