Libnet.ro
UNICEF

23:30

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la Spitalul Elias

Adevărul Adevărul,
Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la Spitalul Elias

Regizorul Lucian Pintilie este internat pe sectia de terapie intensiva de la Spitalul de Urgenta Elias din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale pentru Mediafax, precizand ca starea regizorului este una grava. continuă pe Adevărul

Regizorul Lucian Pintilie, n stare grava la Spitalul Elias din Capitala

Regizorul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, a fost internat, duminica seara, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala, fiind intr-o stare grava, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Silvius Negoita.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la spital!

Regizorul Lucian Pintilie a ajuns iar pe mana medicilor, la doua saptamani dupa ce fusese tranportat si internat la Spitalul Elias, Lucian Pintilie a fost internat duminica seara pe sectia de Anestezie si Terapie.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la sectia ATI a Spitalului Elias din Capitala

Cel mai mare regizor roman este in stare critica. Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, a fost internat, duminica seara, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala,.

Regizorul Lucian Pintilie, internat in stare grava

Regizorul Lucian Pintilie a ajuns din nou la Spitalul Elias, in stare grava, fiind internat pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a mai fost internat la sfarsitul lunii aprilie. Potrivit Cancan, m.

Olt: Un tanar a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost injunghiat intr-o discoteca

Un tanar din judetul Olt a ajuns in stare grava la spital dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a fost injunghiat intr-o discoteca, informeaza B1 TV. Un alt tanar a fost spitalizat cu lovituri la.

Iasi: Un barbat, in stare grava, dupa un atac cu acid

Un barbat de 61 de ani din localitatea Vladeni, Iasi, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost atacat cu acid. Barbatul a fost atacat in propria locuinta de doi tineri ce ar avea intre 20 si 30 de.

Accident cu parapanta: un barbat a fost adus in stare grava la spital, dupa o aterizare esuata

Un parapantist a fost adus in stare grava la spital, in urma unei aterizari esuate. Barbatul s-a prabusit in gol de la circa 10 metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )