Libnet.ro
UNICEF

16:00

Regula de dupa 15 mai: Hotelurile vor fi deschise, dar nu pentru turisti

Adevărul Adevărul,
Regula de dupa 15 mai: Hotelurile vor fi deschise, dar nu pentru turisti

Dupa 15 mai, hotelurile vor putea oferi servicii de cazare, insa nu in scop turistic, ci pentru motive precum deplasari in interes profesional, mentenanta si numai cu unele conditii se arata intr-un document al Institutului National de Sanatate Publica INSP). continuă pe Adevărul

Vasile Banescu (BOR), despre deschiderea bisericilor dupa 15 mai: Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu, a precizat cum vor fi respectate regulile privind distantarea sociala in biserici dupa data de 15 mai. Potrivit acestuia masurile pregatite in bisericile din.

Reguli pentru hoteluri dupa 15 mai: Mesele vor fi servite in camera, cu tacamuri si vesela de unica folosinta

Fiecare membru al personalului din hoteluri trebuie sa respecte cu strictete masurile de baza pentru protejarea impotriva COVID-19, cum ar fi igiena mainilor, distantarea fizica, evitarea atingerii ochilor, nasului si a gurii, respectarea igienei respiratorii, arata INSP, in draftul de recomandari.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Raed Arafat: Dupa 15 mai, spitalele o sa primeasca din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca dupa data de 15 mai spitalele vor primi din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta.

Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa data de 15 mai, oamenii vor putea merge la iarba verde sau la gratar in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare.

Suceava si Tandarei raman in carantina si dupa 15 mai

Masurile de carantina si restrictiile instituite anterior pentru unele localitati se mentin si dupa 15 mai, cand la nivelul Romaniei masurile impuse pentru combaterea raspandirii coronavirusului se relaxeaza.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

Ce se schimba dupa 15 mai: Peste 60% din cei 5.000 de angajati Telekom vor reveni gradual la birouri, cu program decalat si numar redus de persoane pe fiecare etaj

Daca in luna februarie doar 6% din cei aproximativ 5. 000 de angajati ai Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) lucrau de acasa in luna februarie din acest an, in luna martie procentul a crescut la peste 60%, au precizat pentru HotNews. ro oficialii Telekom. Din 15 mai, dupa sfarsitul starii de urgenta, acestia vor reveni gradual la birouri, cu respectarea recomandarilor autoritatilor si a unor masuri, precum: prezenta unui numar cat mai mic de angajati pe fiecare etaj, masurarea temperaturii la intrarea in sediu, decalarea programului etc. Vezi in articol planul Telekom privind revenirea la munca de la birou a propriilor angajati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )