Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reguli de acces pentru concertele Bon Jovi si The Cure

Adevărul Adevărul,
Reguli de acces pentru concertele Bon Jovi si The Cure

Duminic, 21 iulie, in Piata Constitutiei va avea loc mult asteptatul concert al trupei americane Bon Jovi. in deschidere vor urca pe scena cei de la Firma si Gramofone. Pe 22 iulie ne pregatim pentruconcert The Cure, pentru prima oara in Romania. in deschidere: Editors, God Is An Astronaut, Coma si Days Of Confusion. continuă pe Adevărul

10 lucruri despre Bon Jovi pe care sa le stii inainte de concertul din Bucuresti

Concertul lui Bon Jovi din Piata Constitutiei din Bucuresti este dupa colt. Daca esti sau nu fanul acestuia inrait, iata o lista cu curiozitati despre artist si cele mai importante lucruri despre el. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Bon Jovi inainte de a fi Bon Jovi, trupa urma sa se numeasca Johnny .

Bon Jovi concerteaza pentru a doua oara in Romania

Trupa americana de rock Bon Jovi va concerta duminica in Piata Constitutiei in cadrul turneului This House Is Not for Sale, unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii. Este pentru a doua oara cand Bon Jovi concerteaza in Romania.

Bon Jovi, pentru a doua oara in Romania! Show-ul exploziv, promis de legendarul rocker american

Trupa americana de rock Bon Jovi va concerta duminica in Piata Constitutiei in cadrul turneului This House Is Not for Sale, unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii. Trupa va urca pe scena.

Trupa romaneasca Gramofone, alaturi de FiRMA, in deschiderea concertului Bon Jovi de la Bucuresti VIDEO

Trupa romaneasca Gramofone va urca, alaturi de FiRMA, pe scena din Piata Constitutiei in deschiderea concertului pe care grupul american Bon Jovi il va sustine duminica la Bucuresti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )