Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reguli noi pentru ca Fiscul sa te lase fara bani in cont. Ce se intampla la ANAF

Playtech Playtech,
Reguli noi pentru ca Fiscul sa te lase fara bani in cont. Ce se intampla la ANAF

Romanii trebuie sa ia la cunostinta noi reguli! De pe data de 27 martie, va aparea un nou mecanism pentru popririle de la Fisc! Regulile au fost publicate azi, 12 martie. Ce trebuie sa stie romanii si cum trebuie sa procedeze de acum incolo pentru a nu ramane fara bani in cont? Nou mecanism pentru . continuă pe Playtech

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

Recalcularea pensiilor in 2020. Vesti proaste pentru pensionarii care pierd bani

Persoanele pensionate dupa 2011 trebuie sa stie ca vor fi beneficiarii unei cresteri mai mici sau mai mari a pensiei, intrucat la data pensionarii, acestia au primit un indice de corectie care nu va mai exista. Iata cum se calculeaza si ce trebuie sa stie fiecare pensionar Ce trebuie sa stie toti pensionarii Pentru ca .

Toti cei care au card bancar trebuie sa stie. Ramai fara bani, daca nu faci asta

In prezent, daca vrei sa retragi bani cash din cont, n-ai alta sansa decat sa folosesti un card bancar la bancomat. Da, se experimenteaza cu solutii alternative, are si ING Bank una si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )