Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reguli pentru spitalele non-COVID, dupa 15 mai: Toti pacientii vor fi considerati potential infectati

Antena3 Antena3,
Reguli pentru spitalele non-COVID, dupa 15 mai: Toti pacientii vor fi considerati potential infectati

INSP propune, in draftul de recomandari referitoare la reluarea activitatii de catre spitalele non-COVID, ca toti pacientii vor fi considerati potential infectati, fiind internati cate doi in salon, cu respectarea unei distante de cel putin doi metri intre acestia. continuă pe Antena3

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai Despre pensii: Este presiune pe finantare in Romania (...) O sa prezint Guvernului ce se poate face, cat se pot creste

Somajul tehnic o sa fie prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la Radio Romania Actualitati. Fiind intrebat de cresterea pensiilor cu 40%, a reamintit ca va face cateva scenarii pe care le va prezenta Guvernului pentru ca este presiune pe finantare in Romania.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Suceava si Tandarei raman in carantina si dupa 15 mai

Masurile de carantina si restrictiile instituite anterior pentru unele localitati se mentin si dupa 15 mai, cand la nivelul Romaniei masurile impuse pentru combaterea raspandirii coronavirusului se relaxeaza.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

Raed Arafat: Dupa 15 mai, spitalele o sa primeasca din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca dupa data de 15 mai spitalele vor primi din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta.

Reguli de protectie propuse de INSP pentru romani, dupa 15 mai 2020

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, astazi, o serie de reguli si recomandari pentru masurile specifice ce vor fi dispuse de autoritati dupa incetarea starii de urgenta, pe 15 mai 2020.

Reguli pentru hoteluri dupa 15 mai: Mesele vor fi servite in camera, cu tacamuri si vesela de unica folosinta

Fiecare membru al personalului din hoteluri trebuie sa respecte cu strictete masurile de baza pentru protejarea impotriva COVID-19, cum ar fi igiena mainilor, distantarea fizica, evitarea atingerii ochilor, nasului si a gurii, respectarea igienei respiratorii, arata INSP, in draftul de recomandari.

Care sunt motivele pentru care vom putea parasi localitatile, dupa 15 mai. Vezi integral masurile propuse MAI

Ministerul de Interne a oferit noi informatii despre masurile de prevenire si control a raspandirii noului coronavirus, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )