Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reguli stricte la Serbarile Nationale - Tebea 2020. Cati oameni pot fi lasati la mormantul lui Avram Iancu

Adevărul Adevărul,
Reguli stricte la Serbarile Nationale - Tebea 2020. Cati oameni pot fi lasati la mormantul lui Avram Iancu

In 13 septembrie vor avea loc Serbarile Nationale de la Tebea. Programul evenimentului dedicat lui Avram Iancu a fost restrans. continuă pe Adevărul

Se inchid hotelurile! Anuntul facut acum: cati oameni raman pe drumuri

Dupa ce guvernul ungar a impus noi restrictii la granite, hotelurile din capitala Ungariei ar putea fi inchise din nou. Cati oameni raman pe drumuri dupa ce se inchid hotelurile Hotelurile din Budapesta, care obtin 90% din venituri de pe urma turismului extern ar putea fi inchise din nou, dupa ce guvernul a impus noi .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Reguli stricte privind redeschiderea restaurantelor

Restaurantele si cafenelele care isi vor relua activitatea in spatiile interioare incepand de maine, 1 septembrie, vor trebuie sa respecte mai multe reguli stabilite prin ordinul comun al ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, ministrului Sanatatii si presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinara, proiect de act administrativ care se afla in dezbatere publica si care va fi emis dupa ce Guvernul va adopta azi modificarea hotararii privind starea de alerta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )