Libnet.ro
UNICEF

17:00

Regulile pentru redeschiderea restaurantelor si cinematografelor. Se intampla de la 1 septembrie

Playtech Playtech,
Regulile pentru redeschiderea restaurantelor si cinematografelor. Se intampla de la 1 septembrie

Restaurantele, cinematografele, teatrele si cafenelele vor fi deschise incepand cu 1 septemrbie, dar nu ca inainte, ci potrivit unor anumite reguli impuse epidemia de coronavirus. Regulile pentru redeschiderea acestor institutii le puteti gasi un pic mai jos. Regulile pentru redeschiderea cinematografelor si restaurantelor. Se intampla de la 1 septembrie Guvernul a hotarat ca de la . continuă pe Playtech

Guvernul a adoptat hotararea prin care se instituite regulile pentru deschiderea restaurantelor, cinematografelor si teatrelor

Guvernul Romaniei a adoptat, in sedinta de luni, hotararea privind starea de alerta, prin care au fost stabilita masuri pentru a permite deschiderea restaurantelor si reluarea activitatilor culturale in spatiile inchise. Noile reguli se aplica de la 1 septembrie.

Scenariul autoritatilor privind numarul zilnic de cazuri de COVID-19 daca vor fi respectate regulile dupa redeschiderea restaurantelor si inceperea scolii Ce spune Nelu Tataru

Autoritatile au o evaluare care merge pana la 1. 500 de cazuri de COVID-19 pe zi, in conditiile in care se redeschid restaurantele, cinematografele, teatrele si scolile, dar daca se respecta regulile, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Daca regulile nu vor fi respectate, numarul imbolnavirilor va fi mai mare si atunci vor fi impuse noi restrictii in anumite zone, spune Tataru.

Coronavirus. Norme si reguli pentru deschiderea restaurantelor, la 1 septembrie

Noi masuri de relaxare au fost anuntate de Guvernul Romaniei, in contextul COVID-19. De la 1 septembrie se redeschid restaurantele, cafenelele, cinematografele si teatrele. Pentru restaurante, cafenele,.

Nelu Tataru, despre redeschiderea restaurantelor si cinematografelor: Vor fi deschise in localitatile unde rata de transmitere este sub 1,5

Luni, 31 august, Nelu Tataru a vorbit despre redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor, din data de 1 septembrie. Redeschiderea restarantelor in spatii inchise va fi permisa, de la data de 1.

Orban le cere lui Tataru si Anisie sa publice o forma aproape definitiva cu regulile pentru inceperea scolii: Trebuie sa existe o predictibilitate

Premierul Ludovic Orban le-a cerut luni ministrilor Sanatatii si Educatiei, Nelu Tataru si Monica Anisie, sa definitiveze regulile pentru inceperea scolii, din 14 septembrie, astfel incat acestea sa fie publicate marti.

Executivul a transpus in Hotarare de Guvern recomandarile CNSU privind redeschiderea restaurantelor si institutiilor de cultura, de la 1 septembrie. Care sunt conditiile (VIDEO)

UPDATE, 31 august, ora 12:39: Executivul a adoptat o Hotarare de Guvern pentru modificarea si completarea anexei nr. 3 la Hotararea privind prelungirea starii de alerta incepand din 16 august 2020, precum si st.

Reguli stricte privind redeschiderea restaurantelor

Restaurantele si cafenelele care isi vor relua activitatea in spatiile interioare incepand de maine, 1 septembrie, vor trebuie sa respecte mai multe reguli stabilite prin ordinul comun al ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, ministrului Sanatatii si presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinara, proiect de act administrativ care se afla in dezbatere publica si care va fi emis dupa ce Guvernul va adopta azi modificarea hotararii privind starea de alerta.

Hotararea privind redeschiderea restaurantelor in spatii inchise a fost adoptata de Guvern

Guvernul a adoptat, luni, hotararea care reglementeaza reluarea activitatii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise. Aceasta prevede ca la o masa pot sta cel mult sase persoane, iar intre mese trebuie pastrata o distanta de minimum doi metri. Totodata, se reia activitatea cinematografelor si institutiilor care organizeaza spectacole sau concerte, cu respectarea unor norme de protectie, si creste numarul de persoane care pot participa la evenimente private - in interior maxim 50 de persoane, iar in exterior cel mult 100 de persoane, conform news. ro.

DOCUMENT Noile reguli pentru deschiderea restaurantelor, teatrelor si cinematografelor de la 1 septembrie

Guvernul a decis, luni, deschiderea de la 1 septembrie a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor institutiilor de cultura si spectacole, cu respectarea unor masuri de protectie sanitara. Barurile, cluburile si discotecile raman inchise in continuare.

Un judet din Romania, considerat de Germania zona de risc Covid-19, vrea sa redeschida restaurantele

Desi Valcea este unul dintre judetele din Romania aflate pe lista neagra a Germaniei, autoritatile locale considera ca nu exista nici un pericol pentru redeschiderea restaurantelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )