Libnet.ro
UNICEF

14:45

Be EU. Se reiau discutiile pe salariul minim european

Antena3 Antena3,
Be EU. Se reiau discutiile pe salariul minim european

Comisia Europeana insista asupra introducerii unui salariu minim la nivelul intregului bloc comuniar. Acesta ar asigura ca muncitorii din UE isi castiga un trai decent si ar fi crucial pentru recuperarea din criza provocata de pandemia de COVID-19. continuă pe Antena3

Comisia Europeana vrea salarii echitabile: Asteptam propunerile sindicatelor si patronatelor. Nu va fi un salariu minim universal

Comisia Europeana a lansat a doua etapa a consultarii cu sindicatele si cu organizatiile patronale europene cu privire la modul de asigurare a unor salarii minime echitabile pentru toti lucratorii din Uniunea Europeana.

Comisia Europeana vrea sa revizuiasca legislatia UE privind serviciile digitale: Rolul si responsabilitatea marilor platforme online, printre principalele intrebari

Comisia Europeana vrea sa-si actualizeze pachetul legislativ privind serviciile digitale, instituit acum 20 de ani, si a lansat marti 2 iunie o consultare publica in acest sens. Actualul cadru de reglementare pentru serviciile digitale, instituit acum douazeci de ani, a contribuit la dezvoltarea acestor servicii, dar nu ofera raspunsuri la multe dintre intrebarile presante de astazi privind rolul si responsabilitatea platformelor online, in special ale celor mai mari, sustine Executivul european.

Comisia Europeana doneaza 300 de milioane de euro aliantei pentru vaccinuri

Comisia Europeana va dona 300 de milioane de euro in favoarea GAVI, alianta pentru vaccinuri, in perioada 2021-2025.

Coronavirus |Comisia Europeana doreste ca statele membre sa isi deschida frontierele pana la sfarsitul lunii iunie

Comisia Europeana doreste ca statele membre ale Uniunii Europene sa renunte la controalele care au loc la frontiere interne. Masurile restrictive si interdictiile de calatorie adoptate pentru a stopa.

Comisia Europeana propune extinderea controlului asupra investitiilor straine

Comisia Europeana a propus extinderea controlului asupra investitiilor straine in blocul comunitar, conform unui document consultat de Reuters, parte a eforturilor de a impiedica firmele din China sa preia companii europene din diverse sectoare.

Comisia Europeana ar ridica restrictiile la frontierele interne pana la sfarsitul lui iunie

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a lansat un apel la ridicarea pana la sfa.

Comisia Europeana doreste ridicarea tuturor restrictiilor la frontierele interne ale UE

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a lansat un apel la ridicarea pana la sfarsitul lui iunie a tuturor restrictiilor si controalelor la frontierele interne ale UE introduse pentru a lupta impotriva pandemiei de COVID-19.

Comisia Europeana doreste ridicarea tuturor restrictiilor la frontierele interne ale UE pana la sfarsitul lui iunie

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a lansat un apel la ridicarea pana la sfarsitul lui iunie a tuturor restrictiilor si controalelor la frontierele interne ale UE introduse pentru a lupta impotriva pandemiei de COVID-19, potrivit unui interviu difuzat joi de Euronews, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )