Libnet.ro
UNICEF

19:45

Reincepe investigarea alegerilor europarlamentare din 26 mai: Pe cine audiaza comisia lui Olguta, Iordache si Nicolicea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reincepe investigarea alegerilor europarlamentare din 26 mai: Pe cine audiaza comisia lui Olguta, Iordache si Nicolicea

Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai 2019 ii va audia, marti, pe reprezentantii Institutului National de. continuă pe Wall-Street Ro

USR, despre sigilarea tabletelor pentru prevenirea votului multiplu de catre Comisia parlamentara: Cerem PSD sa nu vicieze derularea corecta a alegerilor

USR cere parlamentarilor PSD din Comisia speciala de investigare a eventualelor nereguli si fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai, comisie condusa de deputata PSD Lia Olguta Vasilescu, sa urgenteze desigilarea tabletelor pentru prevenirea votului multiplu, tablete folosite la alegerile europarlamentare, care trebuie sa fie utilizate si la alegerile prezidentiale. in caz contrar, desfasurarea alegerilor din noiembrie ar putea fi viciata.

Atentat sinucigas la o baza militara din sudul Filipinelor. Cine a fost atacatorul

Atentat sinugigas infiorator la o baza militara din sudul Filipinelor! Autoritatile locale au anuntat de curand ca au indicat atacatorul, dar nu este confirmata deocamdata identitatea acestuia. Atacul a avut loc in cursul zilei de duminica, 8 septembrie. Cum era imbracat si din ce grupare facea parte barbatul care a detonat bomba in apropierea bazei .

Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Guvernul a decis, in sedinta de luni, schimbarea din functie a mai multor prefecti si subprefecti, p.

Comisia parlamentara isi reincepe activitatea cu audierea reprezentantilor INS si STS

Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai 2019, ii va audia, marti, pe reprezentantii Institutului National de Statistica INS) si Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS).

Seful INS: Au fost inadvertente in centralizarea datelor la alegeri, dar nu au afectat rezultatul alegerilor

Presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, a afirmat, marti, la audierile din Comisia de ancheta privind alegerile europarlamentare din 26 mai, ca au existat unele inadvertente in procesul de centralizare a datelor, insa nu au.

Secretele din telefonul Luizei. Cine a dat zece mesaje familiei adolescentei

Madalin Dumitru a vorbit la Antena 3, despre misterele din telefonul Luizei Melencu. Se pare ca actiunea de iesire din grupurile de Whatsapp a Luizei Melencu survine din faptul ca acel cont a fost sters. Un.

Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Guvernul a decis, in sedinta de luni, schimbarea din functie a mai multor prefecti si subprefecti, printre care prefectul de Bacau. Prefectul de Bacau, Maricica-Luminita Cosa, a fost inlocuita cu.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )