Libnet.ro
UNICEF

21:45

Reinvie Casa Radio. Proprietarul celui mai mare mall din Romania cumpara cladirea in paragina

Adevărul Adevărul,
Reinvie Casa Radio. Proprietarul celui mai mare mall din Romania cumpara cladirea in paragina

AFI Europe, proprietarul AFI Mall, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta ca a incheiat pre-contractul de cumparare a 75% din actiunile proiectului Casa Radio, la un pret de 60 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

inchiderea celui mai mare centru de migranti din Europa

Cel mai mare centru de primire a migrantilor in Europa, situat la Mineo, in apropiere de Catania urm.

Casa Radio va fi salvata. Proprietarul AFI Mall cumpara cladirea abandonata de peste 30 de ani

Casa Radio prinde viata! Proprietarul AFI Mall cumpara cladirea in paragina. Cum deruleaza operatiunile la momentul actual? Noul proprietar are planuri mari cu cladirea imensa. Casa Rdio reinvie! A fost cumparata de proprietarul AFI Mall Este oficial! Casa Radio reinvie cu ajutorul proprietarului de la AFI Mall, care a cumparat cladirea uitata de ani buni.

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

Cea mai mare tragedie navala din istoria Romaniei. in doar cateva secunde au murit 239 de oameni

Cea mai mare tragedie navala inregistrata in marina civila romaneasca s-a produs cu putine zile inainte de caderea comunismului, respectiv in dimineata zilei de 10 septembrie 1988. in urma coliziunii.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Smiley pleaca in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman: unde va canta

In aceasta toamna, Smiley va porni in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman si va ajunge astfel in 15 orase.

Peste 1.700 de romani au primit pensie si din Pilonul III in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 190.000 de lei

Peste 1. 700 de romani care au iesit la pensie, in primele trei luni din acest an, au incasat 13,5 milioane de lei si din contributiile voluntare pe care le-au facut in Pilonul III pensii private facultative), a anuntat recent ASF. Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul III, care a iesit la pensie in luna februarie din acest an, a fost de 191. 987 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 700 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Copil omorat in bataie de mama, la Cluj. Femeia l-a pus si pe fratele mai mare sa il loveasca

Un copil a fost omorat in bataie de mama si de fratele lui, la indemnul femeii, la Cluj. Concubinul individei l-a aparat, dar a fost respins. Detalii ale crimei apar in motivarea judecatorilor care au arestat-o preventiv pe mama fara suflet. Femeia l-a pus si pe fratele mai mare sa il loveasca, iar pe concubin .

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2018

Populatia Uniunii Europene a ajuns la aproape 513,5 milioane de persoane la 1 ianuarie 2019, de la 512,4 milioane persoane la 1 ianuarie 2018, insa Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3779 seconds )