Libnet.ro
UNICEF

01:05

Relatiile cu Berlinul se vor imbunatati dupa alegerile generale din Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Relatiile cu Berlinul se vor imbunatati dupa alegerile generale din Germania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ieri ca tensiunile cu tarile europene au drept cauza politica interna a Uniunii Europene si ca relatiile cu Berlinul se vor imbunatati dupa alegerile generale din Germania, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Erdogan sustine ca relatiile bilaterale turco-germane se vor imbunatati dupa alegerile generale din Germania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat sambata ca tensiunile cu tarile europene au drept cauza politica domestica a Uniunii Europene, exprimandu-si siguranta ca relatiile dintre Ankara si Berlin se vor imbunatati dupa alegerile generale.

Recep Tayyip Erdogan sustine ca relatiile cu Berlinul se vor imbunatati dupa alegerile legislative din Germania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat sambata ca tensiunile cu tarile europene au drept cauza politica interna a Uniunii Europene si ca relatiile cu Berlinul se vor imbunatati dupa alegerile federale legislative din Germania, care vor avea loc in luna septembrie, relateaza Reuters.

Martin Schulz: Apreciez ca am o sansa buna de a deveni cancelar dupa alegerile generale din Germania

Liderul SPD, Martin Schulz, a declarat duminica dupa-amiaza ca are o sansa buna de a pune capat celor 12 ani petrecuti la putere de cancelarul Angela Merkel, desi conservatorii mentin un avans considerabil in sondaje cu doar sase saptamani inainte de alegerile generale din Germania, transmite DPA, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )