Libnet.ro
UNICEF

20:30

Relaxarea din 15 mai are sanse mari sa ramana pe hartie

Adevărul Adevărul,
Relaxarea din 15 mai are sanse mari sa ramana pe hartie

Ridicarea graduala a restrictiilor impuse in perioada starii de urgenta incepand cu data de 15 mai ar putea fi realizabila doar daca situatia din intervalul anterior acestui orizont de asteptare va indeplini, cumulativ, patru conditii esentiale. Astfel, ne putem relaxa doar daca numarul de decese, numarul de pacienti de la ATI si numarul cazurilor noi vor scadea semnificativ, iar focarele de COVID-19 vor fi stinse. continuă pe Adevărul

Reguli pentru eliminarea restrictiilor, in Romania. Orban explica ce se va intampla din 15 mai

Autoritatile au anuntat relaxarea restrictiilor incepand cu data de 15 mai si acum incearca sa gaseasca modalitati prin care, odata cu relaxarea, sa poata totusi tine sub control o posibila noua evolutie a pandemiei. Reguli pentru eliminarea restrictiilor, in Romania Primul care a facut acest anunt a fost Presedintele Iohannis, premierul Ludovic Orban confirmand aceasta .

Basescu: Ridicarea starii de urgenta din 15 mai, un risc major. Nu exista o harta a riscului care sa arate nivelul de contaminare in fiecare judet

Ridicarea starii de urgenta din 15 mai si implicit relaxarea masurilor luate de autoritati ar fi un risc major, care ar putea duce la un val mai puternic de imbolnaviri, afirma fostul presedinte Traian Basescu.

VIDEO Cum va arata relaxarea dupa 15 mai. Ce spune Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat, luni, dupa prezentarea Ordonantei Militare nr. 10, ca relaxarea dupa 15 mai va fi graduala si a facut apel la romani sa dea dovada de responsabilitate.

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, luni, la Sinteza zilei, ce va fi diferit dupa 15 mai fata de perioada de dinainte de pandemie. Pana atunci, insa romanii trebuie sa respecte prevederile ordonantei, pentru ca exista riscul ca data de relaxare a masurilor sa fie decalata, a avertizat Raed Arafat.

Premierul Ludovic Orban, detalii despre relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai: Este cert ca se vor elimina retrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor

Una dintre restrictiile certe la care se va renunta dupa data de 15 mai vizeaza deplasarea in interiorul localitatilor. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii nu vor trebui sa mai tina cont de.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Ce se va schimba in Romania incepand cu data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca relaxarea masurilor de restrictie incepand de pe data de 15 mai presupune ca romanii vor avea libertate in ceea ce priveste circulatia, insa trebuie sa tina cont in continuare de recomandari si sa aiba un comportament responsabil. De asemenea, purtarea mastilor va deveni obligatorie pentru toti.

Patronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai

Patronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai, in conditiile in care pierderile sunt prea mari. Ei promit sa respecte masurile daca isi vor relua activitatea, potrivit Mediafax.

Coronavirus: Patronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai

Patronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai, in conditiile in care pierderile sunt prea mari. Ei promit sa respecte masurile daca isi vor relua activitatea, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )