Libnet.ro
UNICEF

14:15

Relu Fenechiu, proaspat iesit din inchisoare, se intoarce in politica, cu ajutorul unui primar liberal

România Liberă România Liberă,
Relu Fenechiu, proaspat iesit din inchisoare, se intoarce in politica, cu ajutorul unui primar liberal

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, iesit din inchisoare de doar 12 zile, revine in politica cu ajutorul primarului comunei Rediu, un fost angajat al lui Fenechiu, in 2014, la FENE Grup. Fostul ministru a urcat pe scena, iar la interventia edilului a luat si cuvantul, scrie 7est. continuă pe România Liberă

VIDEO Relu Fenechiu, abia iesit din inchisoare, se intoarce in politica, cu ajutorul unui primar liberal. PNL Iasi sustine ca Fenechiu nu mai are nicio legatura cu partidul

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, iesit din inchisoare de doar 12 zile, revine in politica cu ajutorul primarului comunei Rediu, un fost angajat al lui Fenechiu, in 2014, la FENE Grup. Fostul ministru a urcat pe scena, iar la interventia edilului a luat si cuvantul, scrie 7est.

Relu Fenechiu, pe scena, dupa iesirea din inchisoare: Nu mai cer voturi (VIDEO)

Proaspat iesit din inchisoare, Relu Fenechiu si-a facut aparitia la un eveniment public. Fostul liberal a fost prezent duminica la zilele comunei iesene Rediu, localitate condusa de un liberal, unde a.

Relu Fenechiu, liberat conditionat, recidiveaza in politica: discurs la o chermeza din bani publici. Reactia PNL

Fostul lider al PNL Iasi, Relu Fenechiu, a fost invitat la zilele unei comune din apropiere din Iasi, la care i s-a oferit si microfonul, pentru a se adresa cetatenilor veniti la eveniment. Filiala Iasi a PNL sustine ca Fenechiu nu mai este membru al partidului.

Statul roman nu a recuperat nimic din prejudiciul de 5 milioane lei al lui Relu Fenechiu

Statul roman nu a reusit sa recupereze niciun leu din prejudiciul creat de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, in dosarul Transformatorul, scrie Centrul de Investigatii Media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )