Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remedii naturiste pentru a trata infectiile vaginale: care sunt cele mai eficiente

Adevărul Adevărul,
Remedii naturiste pentru a trata infectiile vaginale: care sunt cele mai eficiente

Infectiile genitale au fost dintotdeauna o reala problema pentru majoritatea femeilor. Infectiile genitale pot fi combatute prin folosirea unor produse naturise. continuă pe Adevărul

Raport: 13 medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, n pericol sa dispara din Romnia. Care sunt cauzele si ce masuri pot lua autoritatile

13 medicamente din Programul National de Oncologie, printre care Asparaginase, Bleomicina, Cisplatina, Sinplatin si Folinatul de Calciu, prezinta in acest moment risc semnificativ de discontinuitate sau disparitie din Romania, arata raportul Criza medicamentelor oncologice din Romania: cauze si solutii, realizat de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. Principalele cauze ale riscului de disparitie a medicamentelor, identificate in raport, sunt exportul paralel 46%), interesul comercial al producatorului 23%), politica de preturi a statului roman 23%) si problemele de fabricatie 8%).

Oamenii de afaceri din Romnia se asteapta la o crestere a numarului insolventelor. Care sunt cauzele

Economia romaneasca risca sa se adanceasca in blocajul financiar, in conditiile in care numarul firmelor care se confrunta cu dificultati financiare creste de la o luna la alta. Cel putin aceasta este opinia majoritatii reprezentantilor companiilor chestionati de Frames Media Network si KeysFin intr-un sondaj privind perceptia investitorilor asupra insolventelor, realizat pentru Sierra Quadrant, unul dintre principalii jucatori din piata insolventei.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamente.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache. Proiectul votat astazi n Senat

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamentePe cine salveaza Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului in serviciu DNA evalueaza impactul redefinirii abuzului in serviciu, in varianta Ministerului Justitiei: achitari si clasari pe banda rulanta in instante, daca modificarile intra in vigoare .

Criza politica din Germania se accentueaza / O ultima runda de negocieri, luni / Care sunt cauzele si scenariile posibile

Angela Merkel si aripa de dreapta a fragilei coalitii a cancelarului incearca luni o ultima tentativa de a rezolva conflictul privind migrantii, care ameninta guvernul de la Berlin dar si coeziunea europeana, scrie AFP.

A MURIT! Sfarsit tragic pentru Calin Farcas, tanarul care a asteptat 2 ani un transplant: Statul nu i-a dat NICIO SANSA sa se salveze

Sfarsit tragic pentru Calin Farcas, tanarul de 29 de ani care a asteptat doi ani un transplant de plamani. Acesta a murit, dupa ce Romania nu a mai prelungit acordul cu Eurotransplant, institutia prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )