Libnet.ro
UNICEF

08:45

Remiza alba in primul meci al etapei a cincea din Liga 1: CSM Poli Iasi - Viitorul Constanta 0-0

B1 B1,
Remiza alba in primul meci al etapei a cincea din Liga 1: CSM Poli Iasi - Viitorul Constanta 0-0

Etapa a V-a din Liga 1 a debutat cu meciul dintre CSM Poli Iasi si Viitorul Constanta. Meciul s-a terminat cu o remiza fara goluri marcate, scor 0-0. Dupa aceasta remiza, ambele echipe acumuleaza 6 puncte i. continuă pe B1

CSM Poli Iasi si Viitorul au remizat, scor 0-0, in primul meci al etapei a V-a

Formatia CSM Poli Iasi a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, pe teren propriu, in compania echipei lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta, in etapa a cincea a Ligii I.

Liga 1: Programul etapei a cincea/ Steaua vs Dinamo, meciul marilor orgolii

Cea de-a cincea etapa din Liga 1 se va desfasura intre 19 august si 22 august si va debuta cu partida dintre CSM Iasi si Viitorul, care va avea loc pe stadionul Emil Alexandrescu, de la ora 21:00. Marele derby al campionatului, Steaua Dinamo, este programat sambata, de la ora 21:00, o partida care se anunta spectaculoasa, mai ales dupa farsa pe care dinamovistii le-au facut-o stelistilor la meciul cu Manchester City din Champions League.

AZI LIVE Simona Halep, primul meci la Cincinnati (18:00)

Simona Halep joaca miercuri, de la ora 18:00, primul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck.

Manchester United-Southampton (22:00), primul meci din Premier League programat vineri

Din acest sezon incepand oficialii Premier League au decis sa programeze meciuri si vinerea, o zi atipica pentru fotbalul din Albion.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )