Libnet.ro
UNICEF

09:31

Remus Borza, consilierul lui Dancila, adevarul despre intrarea in PSD

Antena3 Antena3,
Remus Borza, consilierul lui Dancila, adevarul despre intrarea in PSD

Deputatul Remus Borza, desemnat saptamana trecuta consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme economice, reforma si fiscalitate, a explicat, in platoul DCNEWS, decizia sa de a se inscrie in. continuă pe Antena3

Ce propuneri a lasat Remus Borza pe masa premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza, numit saptamana trecuta consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, a explicat, pentru DcNews, decizia sa de a se inscrie in PSD si a prezentat propunerile pe care le va transmite premierului Vioricai Dancila.

O DEMISIE INDELUNG ASTEPTATA Darius Valcov nu mai este consilierul premierului Dancila

Darius Valcov a demisionat, ieri, din functia de consilier al premierului Viorica Dancila. Potrivit unor surse din interiorul PSD, prim-ministrul Viorica Dancila l-a chemat pe Valcov la o discutie in urma careia acesta din urma a demisionat. Decizia de ieri a venit dupa ce, joi, seful Guvernului si-a numit un nou consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate, in persoana lui Remus Borza. Conform textului deciziei premierului publicata in Monitorul Oficial activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerata.

InfoCons lanseaza campania nationala Adevarul despre Produse

Asociatia InfoCons - organizatie pentru protectia consumatorilor, alaturi de Federatia Asociatiilor de Consumatori si experti din diferite institutii de sanatate din Romania, au lansat, astazi, campania nationala 'Adevarul despre Produse ', cu scopul de informare a consumatorilor si transmiterea unor sfaturi utile privind modalitatea corecta de a citi eticheta si a deosebi etichetele 'mincinoase '.

Carmen Serban A MURIT! Adevarul despre INFORMATIA care a SOCAT ROMANIA!

Carmen Serban a treut prin spaima vietii sale. Artista a aflat, de curand, din presa,ca amurit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )