Libnet.ro
UNICEF

10:15

Remus Borza, despre cum va vota la motiune: ,,Sa votez, din razbunare

România Liberă România Liberă,
Remus Borza, despre cum va vota la motiune: ,,Sa votez, din razbunare

Remus Borza a anuntat la DCNews, despre cum va vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Danc. continuă pe România Liberă

Remus Borza, demis de Viorica Dancila

Remus Borza a fost eliberat din functia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicata luni in Monitorul Oficial. Premierul Viorica Dancila a luat.

Remus Borza, demis din functia de consilier al premierului

Remus Borza nu s-a bucurat prea mult de preluarea functiei pe care anterior a detinut-o Darius Valcov. Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, sambata, ca il va demite pe consilierul sau economic, Remus Borza, dupa declaratiile acestuia privind reducerea numarului de bugetari si de ministere. Demiterea, asteptata astazi, vine la mai putin de o saptamana de la numirea lui Borza.

Remus Borza: Premierul Dancila m-a concediat pentru ca s-a lasat manipulata. Ignorantii si-au facut datoria si de data asta. Reforma tarii si a PSD e pe maini bune!

Remus borza porneste atacul impotriva premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta l-a demis la nici o saptamana dupa numirea in functia de consilier onorific. Borza spune ca Dancila s-a lasat ma.

Remus Borza nu a rezistat nici doua saptamani in echipa Vioricai Dancila. Concediat dupa ce a cerut optimizarea numarului bugetarilor

Remus Borza a fost concediat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dupa ce fusese numit in functie la inceputul lunii. Decizia, publicata deja in Monitorul Oficial, vine dupa ce Borza a facut o serie de declaratii cu privire.

Demiterea lui Remus Borza, oficiala: Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial

Decizia privind incetarea calitatii lui Remus Borza de consilier onorific al premierului a fost publicata luni in Monitorul Oficial. Zvonuri privind schimbarea lui Borza au circulat inca de la inceputul saptamanii trecute, la doar cateva zile de la numire. Motivul ar fi declaratiile sale repetate privind necesitatea restructurarea aparatului bugetar, prin reducerea numarului de salariati si de ministere.

Remus Borza: Pe mine m-a executat premierul. Se pare ca Orlando e mai simpatic decat mine

Remus Borza continua atacurile la adresa premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta l-a demis din functia de consilier, la nici o saptamana de la numire. Pe mine m-a executat premierul, dar se.

Decizia de demitere a lui Remus Borza, publicata in Monitorul Oficial

Decizia de demitere a lui Remus Borza din calitatea de consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate al premierului Viorica Dancila a fost publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )