Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remus Borza, exclus din ALDE, a fost numit consilier onorific al premierului Dancila

Hotnews Hotnews,
 Remus Borza, exclus din ALDE, a fost numit consilier onorific al premierului Dancila

Deputatul Remus Borza, care a fost exclus in 2017 din ALDE, a fost numit joi consilier onorific al premierului Viorica Dancila, pe probleme economice, reforma si fiscalitate, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Remus Borza a fost numit consilier onorific al premierului Dancila

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului Viorica Dancila, pe probleme economice, reforma si fiscalitate. Remus Borza a confirmat informatia pentru DCNEWS. Avocatul Remus.

Bloggerul Zoso, obligat sa plateasca daune morale de 10.000 de lei. Cine este tanarul care l-a dat in judecata dupa ce-a fost numit cocalar

Judecatorii l-au obligat la finele anului trecut pe un cunoscut blogger roman sa ii achite daune morale unui vlogger-antreprenor, care se prezinta ca un antreprenor de succes si tine lectii despre succesul in afaceri. Procesul a fost deschis de vlogger, nemultumit de faptul ca a fost numit cocalar.

UPDATE ALDE Romania s-a retras din ALDE Europa

Partidul lui Calin Popescu Tariceanu s-a retras din ALDE Europa. ALDE Romania a decis retragerea din ALDE european. Decizia a fost comunicata oficial ALDE European, au confirmat pentru HotNews. ro surse oficiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )