Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remus Pricopie: Educatia va continua sa primeasca, an de an, mai multi bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Remus Pricopie: Educatia va continua sa primeasca, an de an, mai multi bani

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ca Bugetul pe anul 2014 inseamna un pas inainte pentru Educatie si ca vointa de a majora in continuare finantarea sistemului de invatamant este ferma. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, despre protestele din sistemul sanitar: La bugetul sanatatii au fost alocati mai multi bani. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul

Premierul Victor Ponta sustine ca pentru bugetul pe 2014 au fost alocati mai multi bani la sanatate fata de 2013. In aceste conditii, considera ca discutiile cu sindicatele din sanatate care ameninta cu greva generala trebuie pornite de la cifre care arata ca bugetul pe 2014 va fi mai mare. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul. Sa fie foarte clar, sunt mai multi bani in 2014 decat in 2013. In rest, ca se bat sefii de sindicat intre ei, care e mai vocal, e dreptul lor, il respect, dar vreau sa ne bazam pe cifre serioase, a spus Ponta in sedinta de guvern.

Ponta: Sanatatea are mai multi bani

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca intelege preocuparea personalului medical, dar ca discutiile trebuie bazate pe cifre care indica mai multi bani pentru sanatate anul viitor, nu pe sefi de sindicat care se bat intre ei pentru a arata care este mai vocal.

Buget 2014. Ce institutii vor primi mai multi bani si unde vor fi aplicate reduceri

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de.

Ponta, intrebat daca s-a intalnit cu Iorgulescu: Am discutat cu mai multi oameni de sport

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca s-a intalnit cu mai multi oameni de sport pentru a discuta despre modul in care pot fi atrasi mai multi bani pentru acest domeniu din alte surse decat cele .

Mai multi politisti bolnavi, sfatuiti de un medic al MAI sa faca GARGARA CU SARE

Mai multi politisti bolnavi au fost sfatuiti de un medic al MAI din Mehedinti sa faca gargara cu sare daca vor sa se insanatoseasca, scriu jurnalistii de la Ring. Sindicatul National al Agentilor de.

Un sofer a fost amenintat cu un CUTIT de mai multi indivizi care i-au taiat calea in trafic. Mi-au spus sa le dau 500 de lei ca daca nu baga cutitul in mine

Un sofer din judetul Arges a fost amenintat cu un cutit de mai multi indivizi aflati intr-o alta masina, din cauza unei sicanari in trafic. Incidentul a fost filmat de o camera montata pe bordul masinii.

Gino Iorgulescu doreste 16 echipe in Liga I si spera sa atraga mai multi sponsori in mandatul sau

Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, ca isi doreste sa readuca publicul pe stadioane si sa atraga mai multi sponsori. Iorgulescu spune ca in mandatul sau un campionat cu 16 echipe ar .

Mai multi bani pentru Sanatate in 2014

Ministerul Sanatatii MS) a primit la bugetul pe 2014 cu 2,5 de miliarde de lei mai mult decat in 2013, ajungand la 7,8 miliarde de lei, in timp ce bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost si el suplimentat, de la 22,5 miliarde lei in 2013 este anul viitor de 22,6 miliarde de lei, fata de .

Guvernul baga bani in Agricultura, Dezvoltare Regionala si Min. Muncii. in 2014, Sanatatea va pierde 2 MILIARDE de lei

Guvernul stabileste astazi ultimele detalii ale bugetului pe 2014. Printre ministerele castigatoare se numara cel al Agriculturii si Educatiei care vor primi mai multi bani. Sunt insa si ministere ale caror.

UPDATE: Medicii ameninta cu proteste, dar Sanatatea primeste mai putini bani la buget

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de acest an in timp ce bugetele ICCJ, Justitiei,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )