Libnet.ro
UNICEF

11:16

Remus Vulpescu, despre privatizarea Oltchim: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. Nu avem indoieli privind onorarea contractului

B1 B1,
Remus Vulpescu, despre privatizarea Oltchim: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. Nu avem indoieli privind onorarea contractului

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Discutia saptamanii, difuzata de B1 TV, ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului. continuă pe B1

Remus Vulpescu, despre privatizarea Oltchim la B1 TV: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. Nu avem indoieli privind onorarea contractului/ Statul nu a gestionat in mod optim Oltchim

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Discutia saptamanii, difuzata de B1 TV, ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului Oltchim, precizand ca nu a fost descoperita nicio indoiala cu privire la posibilitatea acestuia de a-si onora propunerea facuta. Un credit de 350 de milioane luat de stat nu rezolva situatia. De ce sa ma complic sa iau si imprumut, sa si privatizez cand pot sa-l vand mai repede chiar decat ne-am asteptat, a declarat Vulpescu.

Remus Vulpescu: Banii lui Dan Diaconescu vor fi transferati catre Oltchim pentru repornire si plata salariilor

Presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, a declarat in cadrul licitatiei de privatizare a combinatului Oltchim, ca banii obtinuti dupa finalizarea.

Reactia spumoasa a lui Dan Diaconescu despre privatizarea Oltchim: A fost o teapa inimaginabila, ca cea pe care am avut-o la 18 ani, cand am venit la Bucuresti

Presedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei, unde au avut loc discutiile referitoare la privatizarea Oltchim, ca a avut parte de o teapa cum numai la 18 ani a.

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

Ponta, despre privatizarea Oltchim: Daca cineva crede ca se joaca cu asa ceva, se va arde foarte tare

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la ofertantii pentru actiunile Oltchim Ramnicu Valcea, ca daca cineva crede ca se joaca cu asa ceva, se va arde foarte tare, conform Mediafax. Ponta a.

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: COMISIA s-a retras pentru ANALIZAREA OFERTELOR. ...

13:50 - Comisia se retrage pentru a analiza ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim. 13:45 - Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Stefan Vuza, pentru actiunile detinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei, potrivit Realitatea. net. 13:40 - Oferta Chimcomplex, pentru cumpararea individuala a pachetului de actiuni, este de 18. 097,6 lei. Pentru cumparare in bloc, oferta este de 221. 597,6 lei. 13:30 - Oferta PCC pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Remus Vulpescu: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. ...

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului Oltchim, precizand ca nu a fost descoperita nicio indoiala cu privire la posibilitatea acestuia de a-si onora propunerea facuta, potrivit b1. ro. Intrebat daca considera ca privatizarea Oltchim a fost un succes, Vulpescu a raspuns: Nu este momentul pentru acest verdict. Astazi s-a intamplat ceva inevitabil, era o etapa, nu este o privatizare finalizata.

INTERAGRO, implicat in privatizarea Oltchim

UPDATE 4: Interagro, implicat in privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Victor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor.

Videanu, despre privatizarea Oltchim: O mostra de incompetenta a Guvernului Ponta

Maniera de privatizare a combinatului Oltchim este o mostra de incompetenta a Guvernului Ponta, a declarat la RFI presedintele interimar al PDL Bucuresti Adriean Videan.

SCANDAL la PRIVATIZAREA OLTCHIM. Termenul de depunere a ofertelor a EXPIRAT. ...

12:52 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, a declarat ca prima oferta inregistrata in procesul de privatizare al Oltchim a fost depusa de PCC-SE. Propunerea mea catre Comisie este sa fie luate in considerare toate ofertele, a mai spus Vulpescu. Citeste si: LIVE TEXT. Remus Vulpescu:Prima oferta depusa in procesul de privatizare al Oltchim a fost depusa de PCC-SE 12:38 - Bursa de Valori Bucuresti BVB) a suspendat de la .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )