Libnet.ro
UNICEF

07:30

RENATE WEBER: Pe mine nu m-a informat nimeni oficial care sunt motivele de nemultumire, ce reprosuri mi se aduc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RENATE WEBER: Pe mine nu m-a informat nimeni oficial care sunt motivele de nemultumire, ce reprosuri mi se aduc

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ieri seara, la Antena 3, ca nu i s-au comunicat reprosurile care i se aduc si a precizat ca revocarea sa se poate face doar pentru incalcari ale Constitutiei si legilor, noteaza News. ro. in cazul revocarii, Renate Weber a precizat ca ia in calcul mai multe aspecte, referindu-se la faptul ca nu are nicio cale de atac cu privire la acest demers. continuă pe Ziarul Bursa

Renate Weber: Pe mine nu m-a informat nimeni oficial pana la acest moment care sunt motivele de nemultumirile, care sunt reprosurile care mi se aduc!

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat, marti seara, ca nu i-au comunicat reprosurile care i se aduc si a precizat ca revocarea sa se poate face doar pentru incalcari ale constitutiei si legilor. in cazul revocarii, Renate weber a prcizat ca ia in calcul mai multe aspecte referindu-se la faptul ca nu are nicio cale de atac cu privire la acest demers.

Florin Roman: Jos pensiile speciale, jos Renate Weber! Daca nu votati revocarea lui Weber, va ataca la CCR eliminarea pensiilor speciale

Liberalul Florin Roman le-a cerut colegilor din coalitia de guvernare sa voteze miercuri si revocarea Avocatului Poporului, adica a lui Renate Weber, in caz contrar aceasta putand sa atace la CCR eliminarea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu: Daca vor forta schimbarea doamnei Renate Weber, o sa atacam hotararea la Curtea Constitutionala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, intrebat fiind de ce s-a facut o obsesie pentru schimbarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca aceasta este considerata un instrument care poate ataca anumite incalcari de drepturi si libertati. in cazul unei schimbari, precizeaza Ciolacu, PSD s-ar adresa Curtii Constitutionale.

Ludovic Orban, critici pentru Renate Weber, Avocatul Poporului: Atitudinea sa din timpul pandemiei a generat extrem de multe probleme in apararea sanatatii si vietii oamenilor (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a insistat, luni, pe necesitatea de a fi schimbata Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Cererea de revocare a Avocatului Poporului se.

CIOLACU: Daca vor forta schimbarea doamnei Renate Weber, o sa atacam hotararea la Curtea Constitutionala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca in cazul in care parlamentarii din coalitia de guvernare vor forta schimbarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, social-democratii vor ataca hotararea la Curtea Constitutionala.

Florin Roman, despre revocarea lui Renate Weber: Simplu ca buna ziua, dar se pare ca unii vor sa orbecaim prin ceata

Deputatul liberal Florin Roman a comentat, sambata seara, declaratia lui Ludovic Orban, referitoare la demararea procedurii de revocare a Avocatului Poporului. Am inceput procedura de revocare anul trecut, afirma Roman, care cere doar ca demersul sa fie finalizat. Sa vedem acum. cine este sincer cu adevarat si cine nu?, a mai afirmat Roman, precizand ca este simplu ca buna ziua, dar se pare ca unii vor sa orbecaim prin ceata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )