Libnet.ro
UNICEF

18:45

Renato Usatii, dezvaluiri despre Igor Dodon: ii dadeam cate 40.000 de dolari lunar

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii, dezvaluiri despre Igor Dodon: ii dadeam cate 40.000 de dolari lunar

Parteneri de proteste in 2015, relatia dintre liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, si Igor Dodon s-a rupt definitiv odata ce Igor Dodon a intrat in functia de presedinte al tarii si s-a distantat de acesta. in cadrul unei emisiuni televizate, Usatii a decis sa-i aminteasca sefului statului despre sumele de bani pe care i le oferea pe durata prieteniei celor doi. continuă pe Adevărul

Renato Usatii afirma ca Ion Ceban ar putea fi exclus din campania electorala, urmare a unei intelegeri dintre Dodon si Plahotniuc

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, a declarat ca socialistul Ion Ceban, unul dintre favoritii cursei electorale, ar putea fi exclus din campania electorala pentru functia de primar de Chisinau, in rezultatul unei intelegeri dintre Igor Dodon si presedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Renato Usatii: Daca pierd alegerile din Balti, plec din politica

Daca reprezentantii Partidului Politic Partidul Nostru PPPN) pierd alegerile din Balti, liderul formatiunii, Renato Usatii, va pleca din politica moldoveneasca. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Igor Dodon: Moldova nu poate deveni membru al Uniunii Euroasiatice pentru ca are acord de asociere cu UE

Igor Dodon a explicat miercuri, 16 mai, intr-o conferinta de presa, care sunt avantajele obtinerii statutului de observator in cadrul Uniunii Economice Euroasiatice UEE), precizand ca Moldova nu poate deveni membru al acestei organizatii, pentru ca Chisinaul are un acord de asociere cu UE, iar cele doua documente sunt in contradictie. in schimb, presedintele sustine ca statutul de observator in UEE nu contravine celui de asociere cu UE.

Anatol Taranu: Semnarea acordului cu UEE de catre Igor Dodon este un demers propagandistic

Analistul politic Anatol Taranu este de parere ca semnarea acordului cu Uniunea Economica Euroasiatica de catre Igor Dodon, prin care Republica Moldova ar fi obtinut statut de observator in cadrul organizatiei, este un demers propagandistic pur cu iz politic, transmite IPN.

Andrian Candu: Igor Dodon este cel care a primit statut de observator la Uniunea Euroasiatica, dar nu statul R. Moldova

Acordurile ce tin de politica externa si angajamentele tarii in raport cu alte state trebuie aprobate de Parlamentul Republicii Moldova si de Guvern, altfel sunt nule, a declarat presedintele Parlamentului, Andrian Candu, urmare a anuntului lui Igor Dodon prin care se pretinde ca Republica Moldova ar fi primit statut de observator in Uniunea Economica Eurasiatica.

Igor Dodon alege Rusia in dauna Uniunii Europene: Putin a oferite Moldovei statutul de observator in Uniunea Economica Eurasiatica

Republica Moldova continua aproprierea de Rusia si indepartatea de catre Uniunea Europeana inceputa odata cu alegerea pro-rusului Igor Dodon ca presedinte la finalul lui 2016. Vladimir Putin a anuntat luni.

Dionis Cenusa: Igor Dodon foloseste retorica discriminatorie a bisericii in scopuri electorale

Presedintele Igor Dodon este deocamdata unicul politician care face uz deplin de mesajele lansate de biserica cu privire la rolul familiei traditionale si asa-numitul pericol al homosexualitatii, scrie analistul politic Denis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN.

ATENTIE: Omul lui Igor Dodon va lua Primaria Chisinaului!

Intr-un stat esuat precum Republica Moldova, un exercitiu electoral corect pare a fi o utopie. Ce sanse au candidatii anti-oligarhici si pro-europeni in lupta cu masinaria electorala formata de Dodon si Plahotniuc si cu marile puteri care asteapta la coada pentru a-si mai regla niste conturi pe seama bietei provincii romanesti care acum orbecaie in neant? Aproape NULE!.

Atentie: Omul lui Igor Dodon va lua Primaria Chisinaului

Intr-un stat esuat precum Republica Moldova, un exercitiu electoral corect pare a fi o utopie. Ce sanse au candidatii antioligarhici si proeuropeni in lupta cu masinaria electorala formata de Dodon si Plahotniuc si cu marile puteri care asteapta la coada pentru a-si mai regla niste conturi pe seama bietei provincii romanesti care acum orbecaie in neant? Aproape NULE!.

Septimiu Sarateanu, inlaturat din TVR, face dezvaluiri despre Doina Gradea: M-a acuzat ca sunt anti-PSD.S-a razbunat pentru ca am avut curaj sa-i dau replica

Septimiu Sarateanu, producatorul matinalului de la TVR 1, a anuntat ca va parasi postul public dupa data de 30 iunie si scrie, intr-o postare ampla pe pagina sa de Facebook, despre neintelegerile cu sefa TVR Doina Gradea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )