Libnet.ro
UNICEF

16:45

Renato Usatii: Igor Dodon il roaga pe Vlad Plahotniuc sa nu-mi permita sa ma intorc acasa

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii: Igor Dodon il roaga pe Vlad Plahotniuc sa nu-mi permita sa ma intorc acasa

Primarul de Balti, Renato Usatii, aflat mai bine de un an de zile la Moscova fiind dat in urmarire nationala si internationala, sustine ca Igor Dodon s-a adresat catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, cu rugamintea ca acesta sa nu-i permita lui Usatii sa se mai intoarca in Republica Moldova, pentru ca ar putea lua din voturile socialistilor. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, despre o eventuala alianta cu Renato Usatii:Cum sa faci coalitii cu banditii. Voi considerati asta corect?

Igor Dodon afirma ca fostul sau partener de proteste Renato Usatii este un bandit, iar din acest motiv nu poate face aliante politice cu presedintele Partidului Nostru. Seful statului sustine ca nu a venit in politica pentru a fonda grupari criminale de genul celor din anii 90.

Oligarhul cu identitati multiple Vlad Plahotniuc este decidentul principal in Moldova

Maia Sandu, presedinte al Partidului Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova, contracandidata socialistului Igor Dodon la alegerile prezidentiale din anul 2016, ne-a acordat recent un interviu in care ne-a vorbit despre parcursul european al Republicii Moldova in contextul recentelor evolutii politice de peste Prut. Reporter: Cum apreciati ca au evoluat, in ultimul an, eforturile privind reformarea clasei politice si cele privind consolidarea institutiilor statului de drept in Republica Moldova?.

Vlad Plahotniuc:FSB-ul rusesc e suparat pe mine pentru ca institutiile abilitate din Moldova au sistat spalarea a peste 22 de miliarde de dolari din Rusia

Presedintele PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat ca nu este cercetat penal in Romania. El explica ca, de fapt, este vorba de o plangere adresata procurorilor romani de catre fostul om de afaceri Veaceslav Platon la adresa sa. De asemenea, democratul a mentionat ca in spatele acestei actiuni ar sta serviciile speciale ruse.

Vlad Plahotniuc, despre referendum: E o infrangere a socialistilor care au incercat sa preia fortat Primaria

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sustine ca referendumul esuat de duminica, 19 noiembrie, este o infrangere a partidelor de stanga, dar in mod special a socialistilor, cei care au initiat referendumul de revocare din functie a lui Dorin Chirtoaca.

Unionistii ar putea destabiliza situatia din Republica Moldova in 2018. Igor Dodon vorbeste despre riscurile din anul urmator

Igor Dodon a vorbit in seara de marti, 22 noiembrie, in fata a mii de simpatizanti care il urmareau intr-un LIVE pe reteaua de socializare rusa Odnoklassniki, despre riscurile ce exista pentru Republica Moldova in anul 2018, ce ar putea duce chiar la destabilizarea situatiei din tara.

Vladimir Voronin: E rusinos pentru Igor Dodon ca nimeni nu-l ia in seama si il batjocoreste cine vrea

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, sustine ca este rusinos pentru Igor Dodon faptul ca nimeni nu-l ia in seama. Fostul sef de stat afirma ca Presedintia s-a tranformat intr-un loc gol din cauza actualului presedinte de tara.

Igor Dodon, catre romani: Veniti la mine in beci sa va servesc cu un pahar de vin si mamaliga, dar nu aveti ce umbla prin Moldova ca Basescu

Igor Dodon afirma ca exista doar o problema intre Chisinau si Bucuresti: faptul ca unii dintre ei de acolo din Romania, n. red. ) sprijina unionistii de aici si vor sa distruga statalitatea noastra. Daca aceasta problema este exclusa, presedintele Republicii Molova este dispus sa primeasca romanii chiar la el in beci, pentru a-i servi cu un pahar de vin si mamaliga.

Istoric roman despre documentarul patronat de Igor Dodon care vrea sa arate ca Romania nu are nicio legatura cu Basarabia: minte prin omisiune

Documentarul propagandistic Istoria Moldovei, realizat sub patronajul presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, provoaca controverse in Romania. O asociatie de reconstituire istorica din Cluj acuza realizatorii documentarului ca au folosit fara drept imagini cu membrii acesteia. Unul dintre cei mai reputati specialisti romani in Istoria si arheologia Daciei Romane, Ioan Piso, sustine ca documentarul minte prin omisiune.

Igor Dodon il invita pe Patriarhul Kiril la Chisinau: Sunteti unul dintre cei mai influenti lideri spirituali din intreaga lume

Igor Dodon l-a felicitat pe Patriarhul Kiril luni, 20 noiembrie, cu prilejul zilei de nastere a acestuia. in acest context, seful statului l-a invitat pe Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii intr-o vizita la Chisinau, pentru a participa la Congresul Mondial al Familiilor, ce va avea loc in 2018.

Traian Basescu, catre Igor Dodon: Va imaginati cu cata credibilitate ati ramas in calitate de presedinte in functie?

Ex-presedintele Romaniei Traian Basescu a comentat in seara de duminica, 19 noiembrie, referendumul de la Chisinau prin care se urmarea demiterea din functie a primarului Dorin Chirtoaca. Fostul lider de la Cotroceni s-a adresat lui Igor Dodon, intrebandu-l cu cata credibilitate a ramas dupa ce a aflat ca referendumul a esuat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )