Libnet.ro
UNICEF

09:01

Renault ameninta ca ar putea reconsidera investitiile in Turcia, din cauza conflictului de munca izbucnit la uzina din Bursa

Hotnews Hotnews,
 Renault ameninta ca ar putea reconsidera investitiile in Turcia, din cauza conflictului de munca izbucnit la uzina din Bursa

Renault ar putea sa reconsidere viitoarele investitii pentru Turcia daca lucrurile nu se linistesc la fabrica din Bursa unde a inceput pe 14 mai un conflict de munca, a spus seful regiunii Eurasia, Jean Christophe Kugler. Conflictul s-a declansat si la Fiat si mai nou la Ford, totul pornind de la faptul ca filiala turca a Bosch a marit salariile cu 60%. Uzina din Turcia a fost indicata de seful Dacia ca o amenintare la adresa uzinei de la Mioveni in lupta pentru competitivitate. continuă pe Hotnews

Microsoft confirma: Din cauza tehnologiei, nu ne mai putem concentra

Un studiu recent publicat de Microsoft confirma faptul ca nu mai putem fi atenti pentru perioade indelungate de timp din cauza accesului la tehnologie. E foarte probabil ca multi dintre vor sa fi ajuns singuri la aceasta concluzie, dar in momentul in care un studiu Microsoft confirma acest trend, situatia este si mai ingrijoratoare. Daca [] Microsoft confirma: Din cauza tehnologiei, nu ne mai putem concentra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Exista cetateni romani care au primit interdictie de a calatori in SUA din cauza unor condamnari

Dosarele privind acordarea vizelor pentru SUA sunt confidentiale, potrivit legislatiei, arata Ambasada SUA, precizand ca Departamentul de Stat a descoperit ca exista cetateni romani care nu se califica pentru primirea vizei din cauza unor condamnari pentru activitati infractionale.

Bucuresti: Traficul este deviat pe Splaiul Independentei din cauza surparii carosabilului

Traficul rutier pe Splaiul Independentei, pe sensul catre Pod Opera, se desfasoara deviat prin str. Elie Radu - bd. Kogalniceanu - Piata Operei sau str. Vasile Parvan, din cauza surparii partii carosabile.

GALERIE FOTO. PNL nu poate da jos Guvernul din cauza PDL. Cum au catalogat liberalii reactia premierului Ponta de pe Facebook

Intr-un document intern al conducerii PNL care a ajuns in presa centrala se arata ca liberalii nu pot sa dea jos guvernul Ponta din cauza fostului Partid Democrat Liberal care a luat masuri economice dure in perioada in care se afla la guvernare, culminand cu reducerea salariala de 25%.

Studiu: Din cauza tehnologiei, ne concentram mai putin decat un peste auriu

Un studiu recent publicat de Microsoft confirma faptul ca nu mai putem fi atenti pentru perioade indelungate de timp din cauza accesului la tehnologie.

Din cauza alegerilor, titlurile de stat poloneze devin mai volatile decat obligatiunile junk

Polonia a devenit una dintre cele mai volatile piete de obligatiuni intre pietele emergente, din cauza alegerilor prezidentiale si a precautiei investitorilor, pe fondul semnelor de redresare economica din Europa si a apropierii majorarii dobanzilor in.

VIDEO Giulia lanseaza Din cauza ta, o piesa de dragoste dedicata sotului ei, Vlad Huidu! Artista a dezvaluit imagini personale in clipul piesei

Simpatica Giulia lanseaza o piesa de dragoste, intitulata Din cauza ta si un videoclip interesant ce contine poze personale ale.

Reabilitarea centrului istoric al Timisoarei, blocata din cauza pietrei cubice

Disconfortul resimtit de cei care locuiesc sau muncesc in centrul istoric al Timisoarei, cauzat de lucrarile de reabilitare desfasurate pe zece strazi, ar putea fi prelungit pana la finele anului. Anuntul a fost facut de autoritatile locale.

Metrorex: Soseaua din zona Academiei Militare s-a umflat din cauza unor elemente necunoscute privind terenul

Reprezentantii Metrorex au explicat ca soseaua din zona Academiei Militare, unde se efectueaza lucrari pentru linia de metrou, s-a umflat din cauza terenului, care contine elemente necunoscute. Datorita unor.

Accidente pe DN7, din cauza unei substante alunecoase. Recomandarile politistilor

Politistii din Arges recomanda atentie sporita soferilor care circula pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, intrucat pe o portiune de drum din localitatea Cotmeana este o substanta alunecoasa, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )