Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renault incepe constructia uzinei din Algeria unde primele masini vor fi asamblate in noiembrie 2014

Hotnews Hotnews,
 Renault incepe constructia uzinei din Algeria unde primele masini vor fi asamblate in noiembrie 2014

Renault a inceput constructia unei noi uzine auto pe sol african in Algeria, langa orasul Oran. Proiectul a fost mult timp sub semnul intrebarii din cauza neintelegerilor dintre companie si statul nord-african, iar primele masini Renault Symbol vor iesi din noiembrie 2014 pe portile uzinei. A doua faza ar trebui sa fie gata in 2019, avand ca efect triplarea capacitatii de productie. continuă pe Hotnews

Alba: Peste 1.000 de persoane au impiedicat parlamentarii sa iasa din localul unde discutau despre Rosia Montana

Peste 1. 000 de persoane au blocat, miercuri seara, iesirea restaurantului din Campeni unde membrii Comisiei parlamentare s-au intalnit cu opozantii proiectului de la Rosia Montana. in momentul in care au.

Parlamentarii, impiedicati sa iasa din localul unde se intalneau cu opozantii ...

Peste 1. 000 de persoane s-au strans, miercuri seara, la restaurantul din Campeni unde membrii Comisiei parlamentare au o intalnire cu opozantii proiectului de la Rosia Montana si au blocat iesirea parlamentarilor, strigand Hotii si Uniti, salvam Muntii Apuseni, in zona fiind mobilizati jandarmi, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Membrii Comisiei parlamentare Rosia Montana participa, miercuri seara, la o intalnire la Campeni cu opozantii proiectului, respectiv cu reprezentanti ai unor .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )