Libnet.ro
UNICEF

18:30

Renault a lansat SUV-ul compact Kadjar, la Salonul Auto de la Geneva. Designul masinii, realizat de un roman

B1 B1,
Renault a lansat SUV-ul compact Kadjar, la Salonul Auto de la Geneva. Designul masinii, realizat de un roman

Renault a lansat la Salonul Auto de la Geneva SUV-ul compact Kadjar, iar designul ii apartine romanului Victor Sfiazof, care lucreaza din 2008 la Renault. Modelul va fi vandut initial in Europa din vara, dupa. continuă pe B1

FOTOGALERIE Renault a lansat la Geneva SUV-ul Kadjar, model care a fost desenat de un roman

Renault a lansat la Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie) SUV-ul compact Kadjar, model de la care marca are asteptari foarte mari. Multe dintre elementele de design ale Kadjar au fost create la Bucuresti, iar schita castigatoare pentru noul design i-a apartinut unui roman: Victor Sfiazof. Masina va fi lansata la vara in Romania.

Volkswagen Passat, declarata Masina Anului 2015, la Salonul Auto de la Geneva (VIDEO)

Volkswagen Passat B8 a fost numita masina anului 2015, de catre juriul COTY, la Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie). Autoturismul a obtinut un total de 340 puncte, informeaza caroftheyear. org. Juriul COTY a.

Hyundai la Salonul Auto de la Geneva 2015

Hyundai Motor dezvaluie in premiera mondiala noile modele Tucson si ix20, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2015. Cu aceasta ocazie isi vor face debutul oficial si Hyundai i20 Coupe, i30 si i40. Printre noile tehnologii Hyundai expuse la Geneva, se numara cele doua modele concept Tucson Fuel Efficiency: 48V Hybrid si o versiune Plug-in-Hybrid, precum si viitorul concept connectivity cockpit.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )