Libnet.ro
UNICEF

07:15

Renault a luat decizia: schimbare radicala la Dacia pentru toate modelele. Se intampla deja

Playtech Playtech,
Renault a luat decizia: schimbare radicala la Dacia pentru toate modelele. Se intampla deja

Renault a anuntat un plan important pentru toata compania, inclusiv marci ca Dacia si Lada. Si a venit cu vesti bune pentru marca romaneasca. in septembrie 2019, Francois Coste, presedinte. continuă pe Playtech

Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021. Adevarul despre conflictele din Dominicana

Costi Ionita a fost eliminat din competia Survivor Romania 2021, fiind votat intr-o mare masura. Acesta a povestit in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, ce s-a intamplat in Republica Dominicana. Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021 in platoul emisiunii s-au aflat insa trei sustinatoare acerbe ale artistului, si anume Claudia Pavel, .

Alerta meteo ANM. Schimbare radicala din seara aceasta. Ce se va intampla in Romania

Alerta meteo ANM! Astazi, incepand cu ora 13:00, ANM a emis o informare meteorologica care schimba total prognoza de pana acum. Conform noii informari, in intervalul 26 ianuarie 28 ianuarie, vor avea loc ninsori moderate cantitativ. in aceeasi informare suntem avertizati de intensificari ale vantului in Capitala si in alte zone din tara. Alerta meteo .

EMA a aprobat utilizarea vaccinului AstraZeneca pentru toate persoanele cu varste de cel putin 18 ani

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a aprobat vineri utilizarea in Uniunea Europeana a vaccinului AstraZeneca contra COVID-19 pentru toate persoanele cu varste de cel putin 18 ani, informeaza agentiile internationale de presa.

Ce pensie are Mihai Tatulici dupa zeci de ani in TV. Vedeta a luat o decizie radicala la 70 de ani (exclusiv)

Desi este pensionar in varsta de 73 de ani, se pare ca Mihai Tatulici este inca foarte activ. Cu toate acestea, dupa zeci de ani petrecuti in televiziune, el nu mai vrea sa mai vada lumina reflectoarelor nici in ruptul capului. Ce pensie are Mihai Tatulici dupa zeci de ani in TV Fostul om de .

Numarul cazurilor de COVID-19 de la Australian Open a fost scazut la 8. Decizia n-are efect pentru jucatorii aflati in izolare dura, cum e Sorana Cirstea

Numarul de teste pozitive pentru COVID-19 legat de Australian Open a fost scazut la opt, dupa ce autoritatile au reclasificat unul dintre rezultate drept infectie anterioara, au precizat oficialii sanitari,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )