Libnet.ro
UNICEF

10:15

Renault Romania vrea ca 45% din angajati sa fie femei pana in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Renault Romania vrea ca 45% din angajati sa fie femei pana in 2016

Renault Romania are circa 32% din angajati femei, peste 5. 000 din cei 17. 000 de salariati, iar tinta este ca pana in 2016 procentul sa ajunga la 45%. continuă pe Wall-Street Ro

Mixul femei-barbati in Grupul Renault Romania, model pentru compania mama. Ponderea femeilor va ajunge la 45% pana in 2016

Circa 32% dintre cei 17. 000 angajati ai Grupului Renault Romania sunt femei, un nivel de referinta pentru toata compania mama, pentru partenerul de alianta Nissan si pentru alte companii de origine franceza, iar pana in 2016 se va ajunge la o pondere de 45% a femeilor in efectivele Grup Renault Romania, a declarat directorul general al organizatiei, Nicolas Maure, joi, 30 mai, la Pitesti, unde a avut loc Gala Femeilor de Succes Renault Romania.

Singurul subiect asupra caruia premierul si presedintele sunt de acord. Romania vrea inca un mandat de comisar pentru agricultura in CE

Romania vrea inca un mandat de comisar pentru agricultura in Comisia Europeana. Este poate singurul subiect asupra caruia premierul si presedintele sunt de acord. Actualul comisar, Dacian Ciolos, spune.

Nemtii, in lupta directa cu Romania: Vor ELIMINAREA ei din Europa

Gigantul auto Volkswagen a decis sa demareze propriul proiect de autovehicule low-cost cu preturi pornind de la 8. 500 de euro, pasind pe urmele concurentului Renault si a marcii acestuia Dacia, informeaza La Tr.

Romania vrea trei medalii la Europenele de Box

O medalie de aur, una de argint si una de bronz- acesta este obiectivul delegatiei Romaniei la Campionatele Europene de Box feminine care sunt programate la Bucuresti in perioada 31 mai- 7 iunie. Romania va fi reprezentata de 10 sportive antrenate de Adrian Lacatus.

Compania Dedeman din Romania vrea sa investeasca in Moldova 30 de milioane de euro

Prim-ministrul Iurie Leanca a avut astazi o intalnire cu presedintele Companiei Dedeman din Romania, Dragos Paval, care a anuntat ca vrea sa investeasca 30 de milioane de euro in extinderea afacerii la Chisinau.

Romania, pe locul 5 din 32 de state europene, in privinta cresterii increderii in economie

Romania a inregistrat in primul trimestru a cincea mare crestere a increderii populatiei in economie din 32 de state europene. Rezultatul reiese dintr-o cercetare realizata la nivel mondial de compania de de.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )