Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reorganizarea ANAF, in Monitorul Oficial. Inspectorii antifrauda devin functionari publici

Hotnews Hotnews,
 Reorganizarea ANAF, in Monitorul Oficial. Inspectorii antifrauda devin functionari publici

Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), adoptata martea trecuta de Guvernul Orban, a fost publicata in Monitorul Oficial. HotNews. ro a scris despre acest subiect inca din faza de proiect. continuă pe Hotnews

Alte doua OUG publicate in Monitorul Oficial: Reorganizarea ANAF si cea referitoare la RA-APPS

Alte doua ordonante de urgenta au fost publicate in Monitorul Oficial. Este vorba despre reorganizarea ANAF si cea referitoare la RA-APPS. OUG privind Fiscul prevede, printre altele, reducerea structurii de.

OUG privind reorganizarea ANAF si alta referitoare la RA-APPS, in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, adoptata pe 4 februarie de Guvern, a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Ce prevede OUG privind modificarile din Sanatate. Ordonanta, publicata deja in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta ce prevede modificarile din Sanatate a fost publicata miercuri, in Monitorul Oficial. Aceasta schimbarea va reduce numarul deceselor din Romania. De ce vor beneficia pacientii de acum in colo? Ce prevede OUG privind modificarile din Sanatate. Ordonanta, publicata deja in Monitorul Oficial Victor Costache a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de .

Ordonanta privind decontarea navetei elevilor a fost corectata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind decontarea transportului elevilor, publicata marti cu o eroare in Monitorul Oficial, a fost fost corectata. Astfel, miercuri seara, a fost publicata in Monitorul Oficial o rectificare prin care se precizeaza ca in loc de emise de operatorii de transport rutier se va citi: emise de operatorii de transport.

UPDATE Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care prevede ca pacientii cu boli cronice - care sufera de boli cardiovasculare, cancer, diabet, boli neurologice, tuberculoza, HIVSIDA - dar si cei care reprezinta urgente medicale, vor putea fi tratati si in spitalele private a fost publicata miercuri dupa-amiaza in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Dupa anuntul ministrului, ordonanta nu era insa disponibila in forma electronica pe care o publica Monitorul Oficial. Aceasta a fost publicata in cursul serii de miercuri. Cum vei putea sa te tratezi la spital privat fara sa scoti bani din buzunar. Tot ce trebuie sa stii despre tratamentele pe care statul promite ca le va plati integral la privat.

Controversata OUG pe Sanatate, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta prin care serviciile medicale suportate din Fondul unic de Asigurari Sociale se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati a fost publicata in Monitorul Oficial.

Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Sanatatii, VIctor Costache a anuntat ca ordonanta de urgenta ce liberalizeaza accesul spitalelor private la programele nationale de sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial miercuri dupa-amiaza.

OUG pentru decontarea transportului elevilor, publicata GRESIT in Monitorul Oficial. Monica Anisie: Miercuri apare forma rectificata, cea corecta

Ordonanta privind decontarea transportului elevilor, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, nu este versiunea aprobata de Guvernul Orban in sedinta de dinaintea motiunii de cenzurii, ci o varianta in.

OUG pentru decontarea transportului elevilor, publicata GRESIT in Monitorul Oficial. Monica Anisie: Miercuri apare forma rectificata, cea corecta

Ordonanta privind decontarea transportului elevilor, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, nu este versiunea aprobata de Guvernul Orban in sedinta de dinaintea motiunii de cenzurii, ci o varianta in.

MINISTERUL EDUCATIEI: Dintr-o eroare, in Monitorul Oficial a fost publicata OUG privind transportul elevilor intr-o alta forma

Ministerul Educatiei precizeaza ca, dintr-o eroare, Ordonanta de Urgenta privind transportul elevilor a fost publicata in Monitorul Oficial intr-o alta forma, urmand sa fie rectificata miercuri. Ministerul Educatiei sustine ca a eliminat din textul initial sintagma transport rutier, pastrand termenul transport.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )