Libnet.ro
UNICEF

13:30

Repetenti din clasa I: pro si contra solutiei anuntate de Ecaterina Andronescu pentru problemele din educatie

Adevărul Adevărul,
Repetenti din clasa I: pro si contra solutiei anuntate de Ecaterina Andronescu pentru problemele din educatie

Copiii pana in clasa a III-a ar trebui sa poata fi lasati repetenti, daca nu stiu sa scrie si sa calculeze. Aceasta este inca una dintre solutiile lansate in spatiul public de catre Ecaterina Andronescu pentru a creste promovarea la Evaluarea Nationala. De cealalta parte, specialistii condamna posibila implementare a unei astfel de masuri pentru ca i-ar indeparta pe cei mici de scoala, marcandu-i pe viata. continuă pe Adevărul

Ecaterina Andronescu a gasit solutia pentru educatia romanilor: ii lasa repetenti din clasa I

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu a declarat ca solutia pentru o educatie mai buna si copii mai destepti este sa fie lasati repetenti inca din clasa I. Daca aveai impresia ca sistemul educatiei din Romania nu poate fi mai stupid decat este deja, inca nu le-ai auzit sau citit pe toate. Cu cat sunt pusi la [] .

Andronescu se scuza: Ce a vrut sa spuna cu elevii repetenti in clasa I

Andronescu a facut valuri in dimineata de luni dupa ce a afirmat ca micutii de clasa intai ar trebui sa ramana repetenti, daca nu stiu sa citeasca. Pana la sfarsitul zilei, a revenit asupra declaratiilor. Ecaterina Andronescu a revenit asupra declaratiei potrivit careia elevii din clasele primare ar trebui lasati repetenti. Noile declaratii au fost [] .

Andronescu vrea ca elevii din clasa I sa poata fi lasati repetenti

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a declarat la Digi 24 ca legea actuala prevede ca nu pot fi lasati repetenti copiii pana la clasa a lll-a, dar acest lucru trebuie schimbat, pentru ca este o greseala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )