Libnet.ro
UNICEF

20:30

Repetitie generala pentru ZIUA MARINEI, la Constanta. De ce se TEM organizatorii

România Liberă România Liberă,
Repetitie generala pentru ZIUA MARINEI, la Constanta. De ce se TEM organizatorii

In portul Constanta se desfasoara, joi, repetitia generala pentru actiunile care vor avea loc de Ziua Marinei 15 august. continuă pe România Liberă

Cate locuri de parcare sunt amenajate in Constanta, pentru Ziua Marinei Romane

Turistii si localnicii care vor merge sa asiste, sambata, la festivitatile organizate cu prilejul Zilei Marinei Romane, pe faleza Cazinoului, vor avea la dispozitie spatii de parcare pentru peste 1. 500 de autoturisme.

Spectacole pe apa si pe uscat de Ziua Marinei, pe faleza Constantei. Pentru prima data, marinarii constanteni vor merge si la Bicaz

Peste 5. 000 de militari vor fi in dispozitiv anul acesta de Ziua Marinei, oferind publicului un spectacol pe apa si pe uscat de zile mari: ceremonial militar si religios, jocuri marinaresti, scene de lupta.

Bricul Mircea va intra in reparatii dupa festivitatile organizate de Ziua Marinei

Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale, a declarat luni ca nava Mircea va intra in reparatii dupa festivitatile de Ziua Marinei. Avem o responsabilitate deosebita pentru bricul Mircea. Anul trecut am avut.

Ziua Marinei se serbeaza si la Marea dintre munti. Jocuri marinaresti si distractie in portul Bicaz

Ziua Marinei va fi serbata sambata, 15 august si in portul Bicaz, la Marea dintre munti, asa cum este denumit Lacul Izvorul Muntelui.

Mircea Dusa: Festivitatile de Ziua Marinei vor fi organizate cu fonduri alocate de MApN

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, luni, ca festivitatile din acest an de Ziua Marinei vor fi organizate cu fonduri alocate de MApN. Festivitatile vor fi organizate doar cu banii alocati de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )