Libnet.ro
UNICEF

13:00

Replica halucinanta. Ce spune Brigitte despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama

Playtech Playtech,
Replica halucinanta. Ce spune Brigitte despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama

Brigitte Sfat a avut o replica halucinanta dupa ce au aparut imagini cu ea cum este batuta de Florin Pastrama. Imaginile care au avut loc intr-o incapere dintr-o shaormerie au facut inconjurul internetului. Brigitte, replica halucinanta. Ce spune despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama in imagini se vede cum Brigitte Sfat este . continuă pe Playtech

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, la un pas de divort? Imaginile care lamuresc tot

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea showbiz-ului din Romania, astfel ca toate schimbarile din viata lor sunt facute departe de ochii lumii. De curand, despre cei doi s-a zvonit ca ar fi la un pas de divort, dar adevarul este altul. Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, mai .

Imaginile care cutremura scena politica! Marcel Vela, petrecere la o nunta cu sute de invitati. Distractie de lux cu milionari

Imagini revoltatoare cu Ministrul de Interne al Romaniei in plina pandemie de coronavirus. Marcel Vela a fost surprins la o nunta cu sute de persoane, incalcand toate regulile de distantare sociala impuse de autoritati. Nunta cu sute de persoane, in varf de munte in weekend-ul care tocmai a trecut, Marcel Vela a participat la un .

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Se schimba horoscopul. Care este a treisprezecea zodie descoperita acum de NASA

NASA a facut o descoperire care schimba tot ceea ce stiam despre horoscop. Noile vesti din partea specialistilor indica faptul ca o a treisprezecea zodie isi face loc langa ceilalti 12 nativi. NASA a descoperit a treisprezecea zodie Noile descoperiri facute de specialistii de la NASA modifica horoscopul. Noul nativ a fost deja introdus in .

Care este, de fapt, diferenta dintre sarbatorile cu cruce rosie si sarbatorile cu cruce neagra

In Calendarul Ortodox Roman exista, conform canoanelor bisericesti, o oranduire clara a sarbatorilor religioase pe care romanii le au, din punct de vedere al ortodxiei, de sarbatorit. Care este, de fapt, diferenta dintre sarbatorile cu cruce rosie si sarbatorile cu cruce neagra Dupa cum bine stim, in Calendarul Ortodox Roman exista o sumedenie de Sarbatori .

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Vremea in iulie. Care este prognoza meteo pana la sfarsitul lunii

Meteorologii ANM estimeaza o vreme calda, in general, pentru urmatoarele doua saptamani. Variatiile termice, insa, nu vor lipsi si vor fi insotite de instabilitate atmosferica accentuata in majoritatea regiunilor, dupa data de 16 iulie 2020. Informatii ANM: prognoza meteo pana la sfarsitul lunii iulie A doua parte a lunii iulie va aduce o vreme frumoasa .

Dezvaluirile unui medic chinez care a fugit in SUA pentru a spune totul despre COVID-19: Daca spun adevarul in China, voi muri!

Li-Meng Yan, un medic virolog din China, s-a decis sa rupa tacerea despre Covid-19. Femeia a fost nevoita sa fuga in Statele Unite pentru a-si salva viata. Daca spun adevarul in China, voi muri!, a spus Li-Meng Yan. Ea sustine ca Partidul Comunist Chinez si personalul universitar au ascuns dovezi care aratau ca virusul se transmite intre oameni.

Cum se impart salariile de excelenta in Politie. Cine ia banii si despre ce sume este vorba

Conform unui comunicat dat de Ministerul Afacerilor Interne, aflam ca ministrul afacerilor interne a aprobat nota raport referitoare la alocarea salariior de excelenta pentru politistii aflati in linia intai de lupta. Cum se impart salariile de excelenta in Politie Sindicatul Politistilor europeni a publicat pe site-ul oficial rezolutia prin care era anuntata intentia Ministerului de .

Cum s-a ajuns la clasarea dosarului 10 august, plimbat timp de aproape doi ani intre trei Parchete, si care este impactul? Procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 14.00

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Bogdan Parlog, cel care a deschis dosarul privind interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august 2018, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 14. Vom discuta cu procurorul militar despre cum s-a ajuns la clasarea dosarului 10 august, plimbat timp de aproape doi ani intre trei Parchete, si despre impactul deciziei DIICOT de a-i scoate de sub urmarire penala pe sefii de atunci ai Jandarmeriei. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )