Libnet.ro
UNICEF

01:05

Replica lui Tariceanu, dupa ce Zamfir l-a intrebat pe Isarescu daca s-a imprumutat de la Sorin Ovidiu Vintu cand era premier: Care e legatura cu Bercea Mondialu (VIDEO)

B1 B1,
Replica lui Tariceanu, dupa ce Zamfir l-a intrebat pe Isarescu daca s-a imprumutat de la Sorin Ovidiu Vintu cand era premier: Care e legatura cu Bercea Mondialu (VIDEO)

O intrebare adresata de senatorul ALDE Daniel Zamfir guvernatorului BNR Mugur Isarescu a creat mare suparare sefului sau de partid, Calin Popescu Tariceanu. Acesta i-a reprosat de fata cu toata comisia si co. continuă pe B1

VIDEO Zamfir, apostrofat dur de Tariceanu, cand l-a intrebat pe Isarescu daca s-a imprumutat de la FNI-ul lui Sorin Ovidiu Vantu: Nu e corect, Daniel!

Discutiile purtate marti la Senat pe tema modului de calcul a Robopr au luat o turnura aparte: Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, l-a apostrofat pe colegul Daniel Zamfir, cand a insinuat ca Ministerul Finantelor s-ar fi imprumutat de la FNI, pe vremea cand Isarescu era premier.

Daniel Zamfir, dupa audierea lui Mugur Isarescu: BNR intervine in calcularea cursului ROBOR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a declarat marti ca discutiile de la audierea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu , i-au intarit convingerea ca banca centrala intervine in calcularea ROBOR.

Mircea Badea, reactie dupa declaratiile lui Mugur Isarescu: A fost nervos. Maine se duce gurul finantelor in Parlament

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa declaratiile acide ale lui Mugur Isarescu. Am vazut ca Isarescu a fost nervos si a facut un fel de pamflet. Astept cu interes sa vad ce se va intampla.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )