Libnet.ro
UNICEF

22:15

Replica USTURATOARE a romanilor pentru CARICATURA cu Simona Halep, dupa victoria Frantei la Cupa Mondiala (FOTO)

B1 B1,
Replica USTURATOARE a romanilor pentru CARICATURA cu Simona Halep, dupa victoria Frantei la Cupa Mondiala (FOTO)

Romanii isi iau revansa pentru caricatura cu tente xenofobe la adresa Simonei Halep din Carlie Hebdo. Dupa victoria Frantei de duminica de la Cupa Mondiala, o caricatura a primit foarte multe like-uri pe. continuă pe B1

Simona Halep, desfiintata de un prieten legendar al lui Ion Tiriac

Fostul mare jucator, Boris Becker, impresariat ani de zile de Ion Tiriac, s-a aratat surprins de esecul favoritelor pe tabloul feminin si s-a referit, in mod explicit, la Simona Halep, scrie adevarul. ro. Nu.

Simona Halep, uluita de ce s-a intamplat in meciul anului de la Wimbledon. Ce mesaj a transmis ea la finalul lui

Simona Halep a fost eliminata in turul al treilea de la Wimbledon si a revebit acasa, de unde urmareste partidele din fazele finale.

Procuroarea care ancheteaza dosarul Tel Drum, replica USTURATOARE pentru Tudorel Toader: Sa aiba rabdare sa citeasca o lege pana la capat!

Procurorul DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care este acuzat si liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce Tudorel Toader a contrazis Ambasada Germaniei de la Bucuresti, af.

RAZBOI in familia Dolanescu! Ionut isi atac dur fratele: E o NULITATE! Replica USTURATOARE a lui Dragos

Razboiul dintre fratii Dolanescu continua, desi procesul pentru succesiunea averii tatalui lor, regretatul Ion Dolanescu, s-a incheiat in urma cu un an. Recent, Ionut a avut o reactie de respingere la.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )