Libnet.ro
UNICEF

17:30

REPORTAJ Final cu scandal la Ferma Vedetelor

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Final cu scandal la Ferma Vedetelor

O competitie sangeroasa, cu iz de scandal si acuzatii de blat, asa ar putea fi descrisa marea finala a show-ului Ferma vedetelor, de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Cine a castigat Ferma Vedetelor

Cine a castigat Ferma Vedetelor? Asteptarea a luat sfarsit aseara cand, in ultima editie a primului sezon, concurentii au trecut prin ultimele probe, iar publicul de acasa a votat prin SMS. Iata rezultatul.

FOTO: George Vintila, marele castigator la Ferma Vedetelor

George Vintila este marele castigator al emisiunii televizate Ferma Vedetelor, de la Pro Tv, in urma duelului cu Vica Blochina. Astfel, acesta a primit trofeul de Fermierul Anului.

Finala Ferma Vedetelor: George Vintila este marele castigator

George Vintila a fost desemnat castigatorul show-ului Ferma Vedetelor, de la Pro TV, ajungand in finala dupa ce Augustin Viziru a fost nevoit sa abandoneze competitia in urma unei accidentari.

Ferma Vedetelor: Ionut Iftimoaie a fost eliminat. Cine sunt celebritatile care ajung in finala

Ionut Iftimoaie a fost eliminat de fostii colegi din show si rateaza prezenta in finala show-ului Ferma Vedetelor. Astfel, Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila se vor duela in ultimul act al show-ului de la Pro TV, sambata, de la ora 20:30, pentru titlul de Fermierul Anului.

Ferma Vedetelor: ultimele dispute inainte de aflarea finalistilor. Ionut Iftimoaie: Nu m-ar surprinde daca la vot as iesi din schema

Ultimii cinci concurenti de la Ferma Vedetelor astepta voturile fostilor colegi pentru a afla cine merge in finala de pe 30 mai, de la Pro TV. Ionut Iftimoaie este sigur ca va fi eliminat, in timp ce Vica Blochina a declarat ca daca va castiga va imparti premiul cu toate fetele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )