Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reportaj: Impresii de pe terenurile de la Roland Garros, sau de ce nu sunt in Top 10 jucatorii care nu sunt in Top 10

Hotnews Hotnews,
 Reportaj: Impresii de pe terenurile de la Roland Garros, sau de ce nu sunt in Top 10 jucatorii care nu sunt in Top 10

Nu este surprinzator ca jucatorii de tenis spun tot timpul ca fiecare meci este diferit. As merge mai departe si as spune ca fiecare meci poate sa para ca fiind parte dintr-un turneu diferit, atat de mult se pot schimba circumstantele din jurul lui. Fiecare jucator va reactiona in felul lui la aceste circumstante, dar cred ca cei mai buni, cei care reusesc sa termine turnee invingatori, sunt cei care se ridica deasupra conditiilor si isi impun ei propria stare de spirit asupra lor. continuă pe Hotnews

Reportaj: Impresii de pe terenurile de la Roland Garros, sau de ce nu sunt in Top 10 jucatorii care nu sunt in Top 10

Nu este surprinzator ca jucatorii de tenis spun tot timpul ca fiecare meci este diferit. As merge mai departe si as spune ca fiecare meci poate sa para ca fiind parte dintr-un turneu diferit, atat de mult se pot schimba circumstantele din jurul lui. Fiecare jucator va reactiona in felul lui la aceste circumstante, dar cred ca cei mai buni, cei care reusesc sa termine turnee invingatori, sunt cei care se ridica deasupra conditiilor si isi impun ei propria stare de spirit asupra lor.

Roland Garros 2015. Sase jucatori romani joaca azi pe zgura de la Paris

Roland Garros 2015. Astazivor evolua nu mai putin de 6 romani pe terenurile de la Roland Garros, in probele de simplu, dublu si dublu mixt.

Andreea Mitu, despre performanta de la Roland Garros: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Mergea si ajunge in sferturi la Roland Garros

Intr-o zi de duminica marcata de ploaia care a cazut in reprize peste Paris, Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut calificarea in sferturile de finala ale turneului masculin de dublu de la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala (luni, dupa 17:30)

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Andreea Mitu si-a aflat adversara din optimi la Roland Garros

Aflata la prima participare pe tabloul principal de la Roland Garros, jucatoarea Andreea a ramas singura in competitia de simplu dintre cele cinci reprezentante ale Romaniei aliniate la start.

Andreea Mitu elimina o fosta campioana de la Roland Garros si ajunge in optimi

Andreea Mitu este cea mai mare supriza de pana acum a turneului feminin de la Roland Garros si are mari sanse pentru un rezultat fabulos la turneul de Mare Slem din capitala Frantei.

Infrangere categorica pentru Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu, cap de serie numarul 30, a fost eliminata, sambata, in turul 3 la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu si Irina Begu in turul 3

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros au evoluat, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

LIVE Roland Garros: Irina Begu si Andreea Mitu joaca pentru un loc in optimi (12:00)

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros vor evolua, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )