Libnet.ro
UNICEF

05:15

REPORTAJ Luminita Gheorghiu la Premiile Academiei Europene de Film: Sa ne gandim la Oscaruri!

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Luminita Gheorghiu la Premiile Academiei Europene de Film: Sa ne gandim la Oscaruri!

Pelicula romaneasca Pozitia copilului a lipsit de pe lista celor nominalizate pentru premiul filmul european al anului, lucru care i-a facut pe multi sa ridice o spranceana sau sa se incrunte, iar faptul a si permis multora sa barfeasca pe tema mecanismului de votare al Academiei. continuă pe Adevărul

REPORTAJ Luminita Gheorghiu la Premiile Academiei Europene de Film: Sa ne gandim la Oscaruri

Pelicula romaneasca Pozitia copilului a lipsit de pe lista celor nominalizate pentru premiul filmul european al anului, lucru care i-a facut pe multi sa ridice o spranceana sau sa se incrunte, iar faptul a si permis multora sa barfeasca pe tema mecanismului de votare al Academiei.

Premiile Academiei Europene de Film: La grande bellezza triumfa peste o gala cu multe comitete si comitii

Sub privirile distant-ingaduitoare ale lui Catherine Deneuve si sub cele ascunse sub ochelari de soare ale lui Pedro Almodovar, ceremonia de sambata seara s-a desfasurat fara vlaga, dar a fost importanta pentru noi datorita premiului acordat Adei Solomon. Ce pacat ca Luminita Gheorghiu, sosita de la New York cu doar trei ore inaintea galei, n-a urcat si ea pe scena !.

Premiul Eurimages pentru coproductie: Ada Solomon, la premiile Academiei de Film Europene

Lungmetrajul The Great Beauty/ La Grande Bellezza, de Paolo Sorrentino, a primit sambata trofeul pentru cel mai bun film la gala Academiei de Film Europene EFA), care s-a desfasurat sambata seara, la Berlin. La gala Academiei de Film Europene, producatoarea Ada Solomon a primit trofeul Eurimages pentru coproductie, o distinctie care recunoaste rolul decisiv pe care il au coproductiile in industria de film din Europa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )